2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 78 پست
قانون گوه کشور میگه ندادن نفقه جرمش از مهریه بیشتره .بعدشم بستگی به این خانوم داره چه جوری از خودش د ...

عزیز قانون خیلی چیزا میگه اما آیا اجرا میشه؟دقیقا یک‌ماه میده سه ماه نمیده تا زن بره باز هزینه کنه شکایت کنه ی ماه بده دوباره چندماه نده.‌ قانون باید بگه الان تو خونه چقد خرج میکنی واسه بچه هات ی امار بگیرن بعد بگه همونو باید بدی واسه نفقه مردا بعضیاشون عجیییب بیغیرتن

parasoo1989@
اینقدر قانون ما زن ستیزه عزیزم اگر زن سر مبلغی که مرد تعیین کرده توافق نکنه میتونه لج کنه بگه اصلا ن ...

پس واسه ما چرا اینجوری نیست ؟؟؟؟

شوهر بدبخت من شغلش آزاده در آمدشم معمولی .یه خونه و دوتا ماشین داریم .براش ۴۸ تا سکه یه جا برید قاضی بی همه چیزش .

ماهی چقدرم نفقه میده .

دخترش دو تا دوتا کلاس آموزشی میره پول اونم جدا ازش میگیرن.

اگه نفقه نده حکم جلبش و زودتر از جلب مهریه صادر میکنن .

اینجوری هم که شما میگید نیست

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دست بزن نداشت باز با هر سختی که بود میشد تحمل کرد اما حالا که ظالم نیستی مظلومی نباش از حقت دفاع ...

میدونم ولی خب من خودم توافق کردم فقط تموم بشه بره

اما هزینه ها زیادن الان رفتم سایت دیوار خیلی اجاره خونه ها گرونه حتی زیر زمینی ها هم وحشتناک قیمتشون بالا گذاشتن

عزیز قانون خیلی چیزا میگه اما آیا اجرا میشه؟دقیقا یک‌ماه میده سه ماه نمیده تا زن بره باز هزینه کنه ش ...

من نگفتم قانون کشور گل و بلبله .من به این خانوم میگم به گردن کلفت شوهرت نگاه نکن .تو پر رو تر باش .مرد که ببینه زنش مظلومه اینجوری هار میشه .

اگه زن یکم سر و زبون داشته باشه ،مرد جرات این غلطارو نداره که بگه ۳۰۰ میدم ماهی ۳ تومن .

اون ۴۷ باقی مونده رو میخواد ببره سر قبرش ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

میدونم ولی خب من خودم توافق کردم فقط تموم بشه برهاما هزینه ها زیادن الان رفتم سایت دیوار خیلی اجاره ...

به نظر من وقتی شما رو کتک زد باید بری پزشکی قانونی مدرک داشته باشی. یکم برو با یک وکیل صحبت‌کن بهت راه و چاه یاد بده. که بتونی لااقل کل مهریه ات رو و حضانت بچه ها رو بگیری

بخدا من دیگه توان و هزینه چندسال دادگاه رفتن رو ندارم می‌خوام این بار خیلی زود تموم بشه ن که مثل گذش ...

هر کاری میکنی فقط مظلوم نباش در برابرش .

واسه چند وقت بچه هاتو بنداز سرش بگو من ماهی ۳ میدم خودت بزرگش کن .

یکم محکم باش.

دو روزم نمیتونه نگه شون داره

به نظر من وقتی شما رو کتک زد باید بری پزشکی قانونی مدرک داشته باشی. یکم برو با یک وکیل صحبت‌کن بهت ر ...

هزار بار رفتم پزشکی قانونی کلی مدرک دارم ازش اما همیشه هر شدم برگشتم بار آخر اومد دست‌بوسی پدر و مادرم قول داد دیگه نزنه ولی... کم آوردم میخوام تمومش کنم بره گمشه

من نگفتم قانون کشور گل و بلبله .من به این خانوم میگم به گردن کلفت شوهرت نگاه نکن .تو پر رو تر باش .م ...

زن دیدم درییییده مردو اما تو دادگاه بازم نفقه همون ی نخودو بریدن اقاهم با پرویی رفته واسه خودش.‌ متاسفانه بسیاری از قوانین مشکل داره‌ 

اینجور مواقع تو ایران البته غیرت مرد وجدانش حرف اولو میزنه

parasoo1989@
هزار بار رفتم پزشکی قانونی کلی مدرک دارم ازش اما همیشه هر شدم برگشتم بار آخر اومد دست‌بوسی پدر و ماد ...

خوب مدارکت  اگه داری ببر دادگاه قانونی جدا شو.‌توافقی که چیزی بهت نمیده

دادگاه دیگه کاری ب موضوع نفقه نداده چون ما توافق کردیم باهم سر این مبلغخدا جون شوهرمو بگیره انشالله

شما باتوجه ب اینکه مدرک داشتی دادگاه خودش طلاق نمیداد ک شما بتونی رو‌مهرت حساب کنی

parasoo1989@