2777
2789

ی پستی لایک کرده بود راجب نرسیدن بهش):

الان خودمو با دختره هی مقایسه میکنم

حس قبلو انگار ب همسرم ندارم

نمیتونمم بی تفاوت باشم ولی دیگ مثل قبلم نمیتونم باشم

فکر این ک چی تو فکرش میگذره داره دیونم میکنه

حس شیشمم گفته بود شاید ی چیزی هس تا امشب ک دیدم لایک کرده

نگید بی دلیل بوده یا چیزی

چون میشناسمش و میدونم یه چیزیو تا خوشش نیاد یا درک نکنه لایک نمیکنه

خوب لایک کنه 

جسمش مغزش پولش شناسنامش مال شماست لایک چه ارزشی داره؟

همه توپس زمینه روحشون یه چیزایی  دارن ما ادما پیچیده هستیم 

مته به خشخاش گذاشتن لازم نیست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در جریان گذشته اش هستی؟ چی شد تموم کردن؟ رابطه شون چند وقته بود؟ کی تموم کرد؟ چند وقت بعدش با شما از ...

اره کامل

غرور و خیانت 

حدود چندماه ولی خب از قبل همو میشناختن

منم حدود چندماه بعدش اومدم توی زندگیش

ببین بارها راجب دختره حرف زدیم و ازش تنفر داره و ثابت کرده خودشو ولی بازم انگار ته ته قلبش ی حسی داره

شاید حس میکنه اگ هرزه نبود شاید رابطشون پایدار بود

خوب لایک کنه جسمش مغزش پولش شناسنامش مال شماست لایک چه ارزشی داره؟همه توپس زمینه روحشون یه چیزایی د ...

فکرش مال کیه؟

میدونی چند بار در روز به این فک میکنم شاید منو جای اون میبینه و برای فراموشی اون اومده بوده سراغ من؟

خوب لایک کنه جسمش مغزش پولش شناسنامش مال شماست لایک چه ارزشی داره؟همه توپس زمینه روحشون یه چیزایی د ...

چقدر تو باحال و منطقی هستی 

من خودم از این پستا ببینم یاد پارتنرم میفتم 

ولی حاضر ب عوض کردن زندگیم با کسی جز شوهرمم نیستم 

کلا خودمم نمیدونم چی میخوام 😂

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

وای فقط یه لایکه ،شاید دستش خورده یا همین جوری لایک کردهتروخدا انقدر تجسس نکنید

میگم ک مطمئنم از این ک ی چیزی بوده ک لایک کرده

بعدم چند وقت بود حسم میگف تا الان اینو دیدم

همه آدما ی کسی داشتن بهش نرسیدن و رفتن ازدواج کردن ت فکرشون بعضیا نگه داشتن بعضیا ن فراموش کردن 

سخته ولی خودت اذیت نکن عزیزم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اره کاملغرور و خیانت حدود چندماه ولی خب از قبل همو میشناختنمنم حدود چندماه بعدش اومدم توی زندگیشببین ...

ببین به نظر من به عنوان شخص سوم، شاید دختر برای فراموشی عشقش ازدواج کنه، ولی پسر برای فراموش کردن اکسش کافیه با یکی دیگه وارد رابطه بشه، اینکه با تو پیمان ابدی بسته و انتخاب کرده حداقل ۴۰ ۵۰ سال باهات زندگی کنه خیلی قدم بزرگیه، میتونستی فقط دوست دخترش باشی؛ درسته که ممکنه بهش فکر کنه ها، ولی خب تو بلند مدت و انتخاب هاش رو ببین عزیزم. شما قانونا همسر و شریک زندگیش هستی، کام خودتون رو تلخ نکنین؛

من جات بودم اصلا بحثشو پیش نمی‌کشیدم که اسمش بیاد، قبحش رو نریز

فکرش مال کیه؟میدونی چند بار در روز به این فک میکنم شاید منو جای اون میبینه و برای فراموشی اون اومده ...

اینا فقط یه سریافکار زود گذره  واقعیت اینه که گدشته یه سایه یا یه نسیم گاه به گاهه میاد و میره اما نه موندنیه نا کسی میخواد که بمونه 

خلاصه رها کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟