2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم شوهرم به اکسش فکر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 34 پست
ببین به نظر من به عنوان شخص سوم، شاید دختر برای فراموشی عشقش ازدواج کنه، ولی پسر برای فراموش کردن اک ...

اصلا نمیدونم واقعا شاید درست میگید شما

چند وقت پیش دیدتش با داداشش(داداش دختره)

بعد توی حرفاش از دهنش پرید اصلا توجهی به داداشع نکرده ولی کامل جزئیات و حرکات و لباس ها دختره رو دیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش میفرستادی با یه علامت تعجب 

بعد درجواب هرچی که گفت میگفتی حواست به عواقب کارات باشه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اصلا نمیدونم واقعا شاید درست میگید شماچند وقت پیش دیدتش با داداشش(داداش دختره)بعد توی حرفاش از دهنش ...

شاید کامل از اون رابطه گذر نکرده و بهتر بود صبر میکردید، ولی الان که ازدواج کردید اشکالی نداره حواست باشه با سیاست رفتار کنی که دیگه اینجوری نکنه، مردا بعضی وقتا تلنگر میخوان، جو که آروم شد باهاش حرف بزن و بگو آزار دیدی، دیدی نمیتونی هم میتونین برین پیش مشاور.

فامیل بودن؟ چطور می‌بینتش هنوز؟

ببین اینو از من می‌شنوی پسر ها هیچوقت حاضر به ازدواج با کسی که دوسش ندارن نمیشن پس تورو گرفته بدون ا ...

شوهر من میشه

انقد ادم لجباز و سرتقیه و هرکار بخاد میکنه برا انتقام

شوهر من میشهانقد ادم لجباز و سرتقیه و هرکار بخاد میکنه برا انتقام

بپذیر که خودت داری توی مغزت سناریو میچینی در ضمن صحبت کردن راجب اون دختره اصلا کار درستی نیست یادآوری نکن ‌.

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

زندگی حالتو بچسب و واسه آینده تلاش کن

واسه اینکه روی هزار بار از رفتنش خداروشکر کنه و با خودش بگه که تو شانس و هدیه زندگیش بودی 

با این تفکرات فقط خودت اذیت میشی 

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

چند بار این کارو کردم ولی جمعش میکنه و منم خر میشم

دلم گرفت چه شرایط سختی

حتما بهش بگو یا براش بفرست که با دقت بخونه و سرسری رد نشه 

بهش بگو حواست به عواقب لایکات باشه من ابرو دارم بگو لایک که هیچی کاراتم بپا

بگو اگر دلت با من نبود چرا منو بدبخت کردی؟ مگه من دختر یه مادری نیستم؟ مگه دختر یه پدری نیستم؟ مگه خواهر یه برادری نیستم؟ دلت برای من نسوخت دلت برای مادرم میسوخت

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.