2777
2789
عنوان

ما رو بیشتر درک کنید

549 بازدید | 66 پست

اول بارداریم کلی برنامه داشتم.با خودم میگفتم اول ۸ماهگی باید برم آتلیه و یک عکس با شکم گنده ام بگیرم.از اول ماه هشت باید پیاده روی رو شروع کنم و کلاسهای آمادگی زایمان و شیردهی برم.یک هفته به زایمانم اصلاح کنم و موهامو رنگ بذارمو اپیلاسیون برم.روز اول با پسرم لباس ست و یک رنگ بپوشم و روز افتادن بند نافش رو جشن بگیرم و کلی برنامه های دیگه.اما اول ۷ماهگی پسرم به دنیا اومد بدون عکسیو کلاسیو لباس ستی و موی رنگ شده ای.چون ۳۸روز بیمارستان بستری بود حتی نفهمیدم کی بندنافش افتاد.من زمانی بهوش اومدم نوزادم کنارم نبود و فقط با حسرت به تخت بغل نگاه میکردم که نوزادش رو شیر میداد.اولین تصویری که از فرزندم دیدم یک نوزاد نحیف با پوست نازک  توی دستگاه با یک ماسک کوچیک و دهها سوزن توی بدنش بود که به سختی نفس میکشید.زمانی منو از بیمارستان مرخص کردن تنها و بدون نوزادم به خونه برگشتم.اینا تنها یک هزارم مشکلات والدین نوزادان نارسه که افراد عادی درک نمیکنم.همه رو گفتم که بدونید اینبار اگه نوزاد نارسی دیدید نگید چقدر کوچولوئه از دستت نیوفته.نگید چرا کلاهش گشاده یا پوشکش بزرگه یا پستونکش سنگینه.هرچیزی واسه ما جشنه چیزایی که واسه شما عادیه.اگه گفتیم خوشحالم که بچه وزنش ۲کیلو شده نگید هه فلانی موقع تولد ۴کیلو بوده.ما هم‌ دورو ور خودمون بچه دیدیم مقایسه نکنید چرا سنش انقدره اما فلان کارو نمیکنه.باور کنید همه اینارو خودمون میدونیم اما شما با تکرارش دل مارو نشکونید😣

آ خیش عزیزم ان شالله پسر تو هم بزرگ میشه خیلی ها نارس دنیا میاند بعدش همچین بزرگ میشند که نگو خدا پسرت رو نگه داره برات

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آ خیش عزیزم ان شالله پسر تو هم بزرگ میشه خیلی ها نارس دنیا میاند بعدش همچین بزرگ میشند که نگو خدا پس ...

ولی واقعا همچین آ دمهایی پیدا میشند که اینقدر بی ملاحضه باشند؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

منم از بس شنیدم چرا به بچه ت شیرخشک میدی، دلم میخواد داد بزنم سر همه شون.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

عزيزم من كلاس باردارى ميرفتم پيش خانم خيابانى ميگفت پسر من ١٧٥٠ به دنيا اومد اما الان كاملا طبيعى و سالمه اصلا نگران نباش 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...

عزیزم من یه دوست دارم هفت ماهه بدنیا اومده هفتصد گرم بوده یه بارم از دست پرستار سر خورده افتاده تو سطل آشغال ولی تو دبیرستان درسش از ماها بهتر بود یکم که بزرگتر بشه از همه نظر با بچه های دیگه برابری میکنه نگران نباش و غصه نخور

آخی گلم منم۲۸هفته زایمان کردم برو‌تاپیکم و عکس پسرمو ببین همه چیزشو‌نوشتم،

خداذبرات نکهش داره بچه نارس داشتن و بزرگ کردن خیلی سخته منم نه عکسی گرفتم نه چیزی  ولی خداروشکر الان سالم و‌کنارمه

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

وای ناراحت نباش ماشالله بچه های نارس اتفاقا بعدش رشد خیلی خوبی دارن چند تا بچ های بستگان بودن اما هرار ماشالله الان برا خودسون بزرگ شدن حتی درشتر از همسالان خودشان

خدایا شکرت 🙏🙏🙏