2777
2789
عنوان

ما رو بیشتر درک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 66 پست

عزیزم.خودت رو نگران نکن اتفاقا بچه هایی که تو نوزادی ضعیف و لاغر هستن خیلی زودتر رشد میکنن.

یکی از فامیلهامون تو چهل سالگی بچش بدنیا اومد وقت به دنیا اومدن اونقدر کوچیک بود که میگفتن اندازه کف دسته ولی بعد چند ماه اونقدر زود رشد کرد که حتی از بچه های هم سن خودش تپل تر بود الانم که برا خودش خاتمی شده.باورم نمیشه این همون بچه کوچیک بوده.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچم ۲۱۵۰بدنیا اومد ولی خودم خیلی ورم داشتم هرکی از راه رسید گف زورت به همین رسید؟؟؟ یا میگفتن خسته نباشی.

فقط شوهرم گف عیب نداره غصه نخور عوضش راحت زایمان کردی. و الکی میگف ببین منم ۲کیلو بدنیا اومدم.😢

تظاهر میکنم به زندگی کردن
دقیقا گلم وهمچنین مارو هم درک کنین که نی نی نداریم هی نپرسین ماخودمون میدونیم که زندگی با اومدن یه ...

انشالله که تاپیکتو ببینم که خبرای خوش دادی بهمون.واست دعا میکنم

عزیزم بزرگ میشه با خوشتیپیش میزنه تو دهن اون آدملییکه دل مامانشو لرزوندن خیالت راحت فرهنگ ما فرهنگ نیست که خرچنگه 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
منم از بس شنیدم چرا به بچه ت شیرخشک میدی، دلم میخواد داد بزنم سر همه شون.

دقیقا منم اعصابم خرد میشه خوب منم دلم میخاد بچه موبغلم کنم بهش شیربدم وقتی نمیشه شیرم کمه چیکارکنم 

سلامت باشید الان ۵۷روزشه

اصلا نگران نباش من خودم نارس بدنبا اومدم دو هفته بيمارستان بودم بعدشم بخاطر زردي  بيمارستان بستري بودم مامانم ميگفت وقتي زنداييت ترو ديد ميگفت اين سرش كجاس تهش كجاس ولي الان از نظر هيكل و جسه و استخون بندي از همه بهترم شوهرم حتي ميگه تروخدا به شوخي هم منو نزن تو زورت خيلي زياده 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂