2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایتون و متلب رو الان همه رشته های مهندسی باید بلد باشند 

جاوا مال کامپیوتره

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میدونید آی تی دقیقا تو و حوزه ایه؟

بین رشته ای هست 

یکم از نرم افزاره، یکم از کامپیوتر و تحلیل داده ها و مدیریت اونا

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ممنون عزیزمتحلیل داده خودش یه رشته دانشگاهیه؟

تحلیل داده رو بیشتر بچه های آمار انجام میدادن قدیم ولی چون هوش مصنوعی وارد همه رشته‌ها شده ، همه بچه‌ها مجبورن یاد بگیرن

تحلیل داده رو بیشتر بچه های آمار انجام میدادن قدیم ولی چون هوش مصنوعی وارد همه رشته‌ها شده ، همه بچه ...

منظور از همه رشته ها رشته های مرتبط با کامپیوتره دیگه؟سخت افزار نرم افزار آی تی و ...

منظور از همه رشته ها رشته های مرتبط با کامپیوتره دیگه؟سخت افزار نرم افزار آی تی و ...

نه

همه رشته های مهندسی 

مقالات زیادی رو با الگوریتم های ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ دارن چاپ می‌کنن 

پنج سال پیش که من کارشناسی عمران بودم و سال آخرم بود بخاطر پروژم مجبور شدم یاد بگیرم پایتون با متلب رو 

توی مقالات وقتی دیتای زیادی بدست میاد با استفاده از هوش مصنوعی اونارو تحلیل میکنیم 

نههمه رشته های مهندسی مقالات زیادی رو با الگوریتم های ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ دارن چاپ می‌کنن پنج ...

چه جالب

منم لیسانسمو سال ۹۹ گرفتم ولی اصلا با هوش مصنوعی هیچ کاری نداشتیم

چه جالبمنم لیسانسمو سال ۹۹ گرفتم ولی اصلا با هوش مصنوعی هیچ کاری نداشتیم

من قصد مهاجرت داشتم اون موقع و باید مقاله می‌نوشتم

از همون موقع ماشین لرنینگ توی مقالات اومده بود و من مجبور شدم یادشون بگیرم 😔