2777
2789

دیشب از جیب شلوارش یه بسته پیدا کردم که عکسشو اینجا گذاشتم و گفتین گل هست 

من ازش عکس گرفتم و گذاشتم سر جاش همون لحظه اومد تو اتاق تا منو دید هول کرد منم به روی خودم نیوردم اومدم بیرون 

دیشب عکسشو فرستادم برای بابام گفت شبیه ناس و کارگر های افغانی استفاده میکنن که بیشتر بتونن کار کنن ولی تو ذهنتو مشغول نکن و بروی خودتم نیار مطمئنم سو تفاهمه و شوهرت آدم سالمیه 

صبح وقتی داشت میرفت سر کار چند تا پله نرفته بود برگشت منم تو اتاق بودم گفتم چیزی جا گذاشتی گفت آره فندکم الکی تو اتاق دور زد رفت تو حال و نشست گفتم دیرت نشه گفت نه برقا رفته منم دسشویی دارم وای میشم تا برقا بیاد من اینجا فهمیدم که جاش گذاشته ولی از اتاق نیومدم بیرون 

خلاصه دیدم از رو نمیره که خودم اومدم بیرون اونم رفت از جیب حوله یه چیزی برداشت و رفت 

امروز تولدمه میدونم برنامه چیده ولی من نمیتونم به روی خودم نیارم دلم مثل سیر و سرکه میجوشه 

سیگار میکشه تفریحی مشروب هم میخوره ولی فکر نمیکردم آنقدر نادون باشه که بره سراغ این چیزا 

از صبح هرچی حرف زده سر بالا جواب دادم میپرسه حالت خوبه میگم آره معدم درد میکنه 

ولی همش تو فکرم 

بنظرتون چیکار کنم ؟ بپرسم ازش؟ 

خدایاشکرت ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس ازش . هرچند راستش رو نمیگه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هیچی نگو بذار تولدت تموم بشه تولدت و خراب و نکن بعدش به روش بیار کوتاه هم نیا😑

باور کنید نمیتونم یه لحظه از فکرش دربیام 

خودش میدونه خط قرمز من دوده 

سیگارشم به زور تحمل کردم فقط بخاطر اینکه دوسش داشتم 

ولی اینو نمیتونم به روی خودم نیارم 

خدایاشکرت ❤

گل بود یا ناس

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دیشبم گفتم شک نکن مال خودشه اگه بگی اون میگه مال دوستمه.فعلا چیزی نگو هر وقت مطمئن شدی و مدرک داشتی سربزنگاه دستگیرش کردی رو کن که میدونی.اگه الان بگی انکار میکنه و دستت به هیچ جا بند نیست.وقتی مچشو گرفتی زنگ بزن بابات بیاد ببریدش آزمایش بی خبر قبلی

باور کنید نمیتونم یه لحظه از فکرش دربیام خودش میدونه خط قرمز من دوده سیگارشم به زور تحمل کردم فقط بخ ...

اره واقعا سخته ولی خب تولدت و‌خراب نکن 

سعی کن امشب و فردا رو تحمل کنی چون هر چیزی شده باشه

یک شبه هیچی نمیشه

هرچند راستشو نمیگه ولی اگه پاش افتاد ببرش آزمایش 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

بگو خدا میدونه اگه اهل این چیزا بشی ولت میکنم دیگه خود دانی . زنت برات مهمه یا تفریحای مسخرت

خودشم میدونه من دنبال بهانم بزارم برم 

دیشب بابام میگفت اگر برای خودش بود حواسشو جمع میکرد که تو نبینی 

راست میگه همسرم خیلی زرنگه 

خدایاشکرت ❤
دیشبم گفتم شک نکن مال خودشه اگه بگی اون میگه مال دوستمه.فعلا چیزی نگو هر وقت مطمئن شدی و مدرک داشتی ...

نمیشه امشب ازش بپرسم فردا ببرم آزمایشگاه 

نمیتونه کاری کنه که جواب منفی باشه ؟ 

بخدا اصلا حالم خوب نیست 

زهر مارم شد تولدم 

خدایاشکرت ❤