2777
2789
عنوان

چرا پسره اصرار داره با خواهر کوچیکه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 100 پست
چرا تا زمان یائسگی میشه باردار شد، ولی هرچی سن میره بالاتر سختتر میشه این یه چیز علمیه، نمیشه خورده ...

معیار شغل و رفاه رو با شخصیت و ارزش زن مقایسه می‌کنی ؟ مگه چندتا فرزند هر خانواده میخواد ؟ بعد شما ببین چقدر طلاق و اختلاف هست همش هم از انتخاب غلط مردهاست . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
از شخص حرف نمیزنیم. از افکار عقب افتاده حرف می‌زنیم . فردا تو هم دختر دار بشی و یک خانم تحصیلکرده و ...

آقااصلا به ما چه ربطی داره؟ 😂

ماکه نمیتونیم تفکر مردم رو عوض کنیم.میتونیم؟ اگه میتونی بسم الله

ضمنا به نظرم ازدواج ی امر شخصی و کاملا سلیقه ایه.

چطور الان خانم سن بالا و حتی مطلقه بچه دار باپسر مجرد ازدواج میکنه نمیگیذ افکار عقب افتاده .

خب لابد اونم اونجوری صلاح دونسته .

من میگم توموضوعی که به من مربوط نیست اینقدر دخالت و کنجکاوی نمیکنم تفکر و سلیقه مردم متفاوته پس من نمیتونم تفکرات خودم رو به دیگران تحمیل کنم هرکس هرجور دوست داره شخص مناسبش رو برای زندگی مشترک انتخاب میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تو همین نی نی سایت یه عده نمیخوان باور کنن مردا جور دیگه ای فکر میکنن

یه عده میگن دختر هرچی سنش بالاتر باشه به موفقیت های بیشتری مثل تحصیلات و شغل و پس انداز و جایگاه اجتماعی رسیده و بهتره برای ازدواج درحالی که مردا برای ازدواج دنبال این چیزا نیستن جوونی زن براشون مهمتره خصوصا تو جامعه ایران

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

آقااصلا به ما چه ربطی داره؟ 😂ماکه نمیتونیم تفکر مردم رو عوض کنیم.میتونیم؟ اگه میتونی بسم اللهضمنا ب ...

همین خنده های مسخره باعث میشه یک فرهنگ غلط از بین نره.

معیار شغل و رفاه رو با شخصیت و ارزش زن مقایسه می‌کنی ؟ مگه چندتا فرزند هر خانواده میخواد ؟ بعد شما ب ...

اونا مثال بود خب خیلی خانوماام معیارشون زیبایی و هیکل و غیره است منظورم اینه که هرکسی میتونه معیارایی داشته باشه طلاقم معمولا از انتخاب نادرست هر دوطرفه نه فقط یکی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد تو همین نی نی سایت یه عده نمیخوان باور کنن مردا جور دیگه ای فکر میکننیه عده میگن دختر هرچی سنش ب ...

دقیقا در جامعه ی بی فرهنگ ما تحصیلات زن ، هوش زن ، ادب و شخصیت زن هرگز ارزشی نداره، و جالبه خود زن ها با اختلاف های سنی زیاد با مردان زن طلاق داده سن بالا که بچه هم دارند ازدواج میکنند . حالا ما انتظار داریم جامعه از نظر فرهنگی پیشرفت کنه ؟ هرکس هم فکر می‌کنه خب به ما چه ؟ خب همین فرهنگ سراغ دختر خودت هم میاد . الان این مثلا مردای بازیگر و سیاسی همشون چند زنه هستن زن طلاق دادن بعد جالب با دخترهایی با فاصله ی بیست سال سی سال زندگی میکنن دوباره.

یه کلیپ دیدم می‌گفت بعضی مردها تو سن کم میرن با زن سن بالا و مردهای با سن بالا معمولا میرن با زن خ ...

ببین فرق می‌کنه . وقتی پسرها میرن دنبال زن های سن بالاتر معمولا برای سواستفاده میرن و دوستی . 

منظورم این نیست که سن مرد از دختر کمتره منظور اینه مثلا برای یه دختر سی ساله اگه خواستگار سیو پنج سا ...

خب منم میگم خواستگار دختر سنشون از خودش همیشه بالاتره .‌خب مسلما کم سن تر رو ترجیح میده . ولی مرد حتی هم سن خودش رو و یا پنج سال حتی بعضی ها به ده سال کوچکتر هم راضی نیستن . میگن باز کمتر باشه .

من جای این خونواده و دخترخانم ها باشم هیچ کدوم با این آقا وصلت نمی‌کنم مگه اومده هندونه بخره که سبک ...

دقیقا قبول نکردن.