2777
2789
عنوان

خوابگاه

105 بازدید | 18 پست

بچه‌های که خوابگاهی هستید شماهم دلتون میگیره برای خانواده ؟

یکدفعه دلم میگیره می‌خوام گریه کنم 

تازه ۳ روزه اومدم خوابگاه 

۲ روزم دارم میرم دانشگاه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رشته ای میخونی؟ 

چقد با خانواده ات فاصله داری؟ 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

یزدمبله

یا خدا پس چرا دانشگاه ما هنوز حتی ثبت نام غیر حضوری هم شروع نشده؟!بهشتی ام 

نکنه من دارم اشتباه میکنم

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

مهندسی علم و مواد 5/6,ساعت

مبارکتون باشه

زیادم فاصله نیست

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

یا خدا پس چرا دانشگاه ما هنوز حتی ثبت نام غیر حضوری هم شروع نشده؟!بهشتی ام نکنه من دارم اشتباه میکنم

نگران نباش بعضی از دانشگاه ها دیر شروع میکنن توی سایت و کانال رسمی دانشگاهت نگاه کن اطلاعایه ها رو