2777
2789

امروز درس میخوندم و آزمون تحلیل نکردم چون حال نداشتم و وقت کم آوردم

از بک طرف غر های معلم ها رو تحمل کردم از یک طرف دیگه مشاور موسسه ای که می رم بهم گفت انرژی رو گرفتی و چشم غره رفت

بابا خب حال نداشتم من که همیشه شاگرد اول بودم این یکبار اینقدر تلنگر و غر میزنی چیکار😐😐

حالا شما بگین چه آهنگی گوش کنم یا یک جمله بگو برم درس بخونم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

میخوندم نه نمی خوندم اول متن

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم با ادب باشم پس خودت برو درستو بخون گوشیو بزار کنار

فایده نداشت روم🤣🤣من خودم یک پا تیکه انداز و پر رو ام

به خودتون فشار نیارین 

اینجوری بیشتر استرس میگیرین و زده میشین 

بازدهی هم نداره 

برین استراحت کنین موزیک بذارین 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اون برای خودکشیه😂

جوابگو هم هستش ها🤣

به خودتون فشار نیارین اینجوری بیشتر استرس میگیرین و زده میشین بازدهی هم نداره برین استراحت کنین موزی ...

اخه کی حوصله درس خوندن داره دیگه یک آزمون کامل رو تحلیل نکردم😑😑😑اونوقت مشاور بهم گفت امشب بده😐