2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم متاهله یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 100 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره احتمالش زیاده که اینجوری فکر کرده باشه که من خودم دنبال شمارشم

خودش اگه مجرد باشه و پیگیر شمارت پیدا می‌کنه تو‌ پرونده بانک موقع افتتاح حساب شماره دادی به بانک 

پس صبر کن ببین خودش چکار می‌کنه 

ای وای 😂😂😂😂😂

جدی میگم زنگ بزنه یکی سلام علیک کنه بچه نمیدونم با تلفن خانومت تماس بگیرم اگه متاهل باشه میگه شما وو اگه مجرد باشع میگه من اصلا خانوم ندارم

زندگی جای قشنگی نیست 
ی بچه گل فروش بفرست جلو در اداره پیله کنه گل بخره برا زنشاگ گف زن ندارم ینی نداره😔😂

اگه خرید برا مامانش چییی😂

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

خودش اگه مجرد باشه و پیگیر شمارت پیدا می‌کنه تو‌ پرونده بانک موقع افتتاح حساب شماره دادی به بانک پس ...

آره به شماره من که راحت دسترسی داره ولی میترسه که کاری کنه من عکس العمل بدی نشون بدم که مثلا من بگم شما بیخود شماره منو برداشتی ،

تنها راهش اینه که یه ماه دیگه صبر کنم تا وقتی رفتم اونجا شاید خودش مثلا یه چیزی حضوری بگه

آره اتفاقا اکثر اینایی که تا این سن مجردن ، خیلی مامانی هستن و شبانه روزی ور دل ننه هاشونن 😂😂

یکی امروز تو کانال عکس گذاشته بود رفته بود بانک گفته بودتشنمه رییس بانک بهش آب داده بود تعریف رییس بانک میکرد 

یعنی باید فکر کنه رییس عاشقش بوده

آره اتفاقا اکثر اینایی که تا این سن مجردن ، خیلی مامانی هستن و شبانه روزی ور دل ننه هاشونن 😂😂

ببین همکار خانم نداره از اون بپرس در این مواقع نمیره به طرف بگه

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

یکی امروز تو کانال عکس گذاشته بود رفته بود بانک گفته بودتشنمه رییس بانک بهش آب داده بود تعریف رییس ب ...

همه شدیم لنگه همدیگه مثل حبیب لیسانسه ها ،

تا یکی یه حرکتی میزنه فکرمیکنیم طرف عاشقمونه😅😅😅