2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم متاهله یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 100 پست
سلام فالگیر از کجا میدونه ؟ یعنی میتونه بفهمه ؟

آره. بگو من یکیو دوست دارم نمیدونم مجرده و...؟و فقط اسمشو میدونم و حتی طرف اهل ....باشه هم میگه

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عززیزم چی شد آخر؟؟

سلام عزیزم ، چند روز بعد از این تاپیک ، به بهانه یه کار بانکی توی واتساپ بهش پیام دادم ، اون خیلی محترمانه استقبال کرد و باهام حال و احوال کرد و جواب سوالمو داد و واسه تک تک احوالپرسیهایی که کرده بودم و  چیزهایی که گفته بودم ریپلای زد  و جوابمو داد ، 

آخرش من ازش تشکر کردم و گفتم که ممنونم از اینکه جوابمو دادین امیدوارم که آخر هفته خوبی در کنار همسر و خانواده محترمتون داشته باشید ، اینو خوند ولی هیچ جواب و عکس العملی نشون نداد ، واسم جای تعجب داشت که کسی که تک تک پیامامو جداگانه ریپلای میزد و جواب میداد چرا این پیام آخرمو هیچی نگفت ،

بخاطر همین فرض رو بر این گرفتم که متاهله و دیگه نرفتم اونطرفا

ولی شمارمو با اینکه عکس داشتم ذخیره کرد ، یعنی نترسیده زنش ببینه ؟؟؟

سلام عزیزم ، چند روز بعد از این تاپیک ، به بهانه یه کار بانکی توی واتساپ بهش پیام دادم ، اون خیلی مح ...

ای بابااا😕

هممش تو فکرت بودم و منتظر بودم ناپیک بزنی

البته نمیشه باقطعیت گفت اینو

کاش ی بار دیگ مرفتی شاید حضوری جواب این پیامتو میگفت

شایدم حرف تو درست باشه و خانمش فک کنه همکاری چیزی هستی

ای بابااا😕هممش تو فکرت بودم و منتظر بودم ناپیک بزنیالبته نمیشه باقطعیت گفت اینوکاش ی بار دیگ مرفتی ...

خیلی ممنونم عزیزم که تو فکرم بودی 😍😍😘😘😘

میدونی چیه حس نا امیدی خیلی بَده یجورایی دیگه ازش نا امید شدم ولی باید یکی دوهفته دیگه واسه کار بانکی برم اونجا ولی با توجه به شناختی که از شخصیتش دارم بعید میدونم عکس العملی نشون بده یا چیزی در این مورد بگه ،

ولی ای کاش خدا از دهنت بشنوه و بیام تاپیک بزنم و بگم همون چیزی شده که دلم میخواد 😃 البته احتمالش خیلی کمه ولی خب آرزوهای محال داشتن عیب نیست 😓

خیلی ممنونم عزیزم که تو فکرم بودی 😍😍😘😘😘میدونی چیه حس نا امیدی خیلی بَده یجورایی دیگه ازش نا امی ...

عزیزدلممم🥺

میفهمم از اونجایی ک۳۲سالمه و مجرد زیاد ناامید شدم تلحالا

ولی ایشالا برا تو اینطور نیست

منتظر خبرمم😍🫂🤎

عزیزدلممم🥺میفهمم از اونجایی ک۳۲سالمه و مجرد زیاد ناامید شدم تلحالاولی ایشالا برا تو اینطور نیستمنتظ ...

قربونت 😘😘😘

انشاالله که بهترینها برات رقم میخوره ❤️❤️❤️

استارتر کلا خیلی ربطی به حلقه نداره اکثر مردای اطراف من نمیندازن بابامم کلا حلقه اش گم شده چندین سال پیش و نمیندازه ولی من۱۹ سالمه😂

خیلیا هم عکساشون تکی تو پروف عکس با همسرشون نمیزارن

ولی متاهلن

استارتر کلا خیلی ربطی به حلقه نداره اکثر مردای اطراف من نمیندازن بابامم کلا حلقه اش گم شده چندین سال ...

خیلی بده آدم شکست عشقی میخوره اینجوری وقتی بفهمی طرف متاهله 😓😅

یاد خودم افتادم خخخخخ

چند سال پیش یه جا شاغل بودم، یکی از مراجعین انگار خوشش اومده بود از من ولی نمیدونست متاهلم یا مجرد، پیام داده بود واس تشکر و اینا آخرش نوشته بود خدا بچه هاتو حفظ کنه که ببینه عکس العمل من چیه 🤣