ندارم میگه اگه میخوای تو کارای خونه کمکت کنم باید بری سرکار نصف نصف خرج کنی تا منم تو کارای خونه کمکت گنم حتی سفره ی جلو خودشم جمع نمیکنه یا لیوان اب میگه اصلا وظیفه ی من نیست ب نظرتون حق با کیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرمنم اینطوریه حتی به خودش زحمت نمیده سفره رو بکشه رو نان که خشک نشه درعوضش منم بیرون کارنمیکنم فق ...
این جملتون رو خیلی دوست داشتم: بیرون کار کنم هم جانم میره هم مالم👌🏻 واقعا همینه، اگر بیرون کار کنیم باز هم به خودمون میایم و میبینیم کارای خونه هم باز افتاده گردنمون. چون اکثر مردا اصلا بلد نیستن کار خونه رو قشنگ انجام بدن
همش برمیگرده به تربیتشون متاسفانه وقتی تو خونه مادرشون نکردن و در واقع مادرشون ازشون نخواسته نتیجش ش ...
اووووه تا دلت بخاد همینه بخدا.... شوهرم تک پسر بوده انقد نازشوکشیدن که نگو....
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
این جملتون رو خیلی دوست داشتم: بیرون کار کنم هم جانم میره هم مالم👌🏻 واقعا همینه، اگر بیرون کار کنی ...
من یمدت بیرون کار میکردم البته شوهرمم کمک میکرد ولی چ کمکی نصف ضرفام میشکوند همش پچول شلخته با اینکه کارم اسون بود بعد چندماه حس کردم بدنم پوستم حالشون خوب نیست دیگ نشستم خونه سر شوهرمم منت میزارم بخاطر تو خونا نشین شدم 😄😄
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید