ندارم میگه اگه میخوای تو کارای خونه کمکت کنم باید بری سرکار نصف نصف خرج کنی تا منم تو کارای خونه کمکت گنم حتی سفره ی جلو خودشم جمع نمیکنه یا لیوان اب میگه اصلا وظیفه ی من نیست ب نظرتون حق با کیه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته منم واسم مهم نیست چون کار هیشکی رو قبول ندارم فقط خودم بدتر گند میزنن مثلا همین امروز دختر خواست یه یخ بزاره تو کلمن آب یخ درست کنه گند زد به سینگ وکابینتا تا پاشدم خودم درست کردم شوهر ک نگو
بعضی وقتا که بخاطر مریضی یا... بخوان واسه خودشون غذا حاضر کنن مثل پت ومت تو رو هم میرن ومیان منم حرصم درمیاد خودم پامیشم
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
شوهرمنم اینطوریه حتی به خودش زحمت نمیده سفره رو بکشه رو نان که خشک نشه درعوضش منم بیرون کارنمیکنم فقط کارای خونه با منه😊بیرون کارکنم هم جانم میره هم مالم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
در حد ظرف شستن و غذا پختن و جارو زدن و اینا نه ولی دیگه جورابشو بشوره لیوانشو جمع کنه لباساشو جمع کن ...
شاید باورت نشه شوهر من لباساشو هم خودش آویزون نمیکنه... نکه بگه وظیفم نیست واین حرفا از بس تنبله و شلخته
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بیرونم کار کنه تو خونه ام کار کنه؟ کار شما چیه اونوقت؟
اگ تو مخارج کمکش میکنی اره وظیفشه کمکت کنه وگرنه از لطفشه
وظیفه شما هم نیست کار خونه رو انجام بدی ولی بیا عادلانه نگاه کنیم بلخره یکی باید بیرون یا خونه یا هردو باهم و کمکی برعهده بگیرین میتونی در مقابل کار خونه ازش اجرت المثل بگیری ک اونم چیزی نمیشه از ۲۵۰۰ بالاتر نیست
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
ببین قانونی و شرعی فقط وظیفه تمکینهاتفاقا خیلی خوبههر کاری تو خونه میکنیم لطفمونه وظیفه مون نیست پس ...
بنظر من اصلا خوب نیست و نمیشه گفت هیچ مسئولیت یا وظایفی نداریم
همه ما مسئول زندگی و کارایی که میکنیم هستیم
اینکه تو تصمیم بگیری باردار بشی و بچه دار وظیفته شیر بدی چون قبول کردی که مادر بشی و فداکاری کنی! اگه یه بیماری خدایی نکرده داشته باشی یا شیر به اندازه کافی تولید نشه میتونی شیر ندی اینجا وظیفه ای نداری