2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم تو کارای خونه کمکم کن میگه من هیچ وظیفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 192 پست
خانومایی که اسلام رو قبول دارن و دارن میگن قانون و اسلام میگه کار خونه وظیفه زن نیست انشاالله به این ...

اگه ما اجازه بدیم میتونه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
کجا گفته شده تو سند ازدواج؟ مردا امضا میکنن؟عاقد به مرد میگه ضمن عقد؟اگر امضا کردن کدوم بنده کجای عق ...

شما برو تو قانون بگرد که کارای خونه جز وظایف زنه ببین پیدا میکنی

تو هیچ دادگاهی نمیتونی بابت انجام ندادن کار منزل از خانوم شکایت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی مردا به فکر زنشونن ضمن عقد امضا کنن تو دفترخونه هم برن امضا کنن زنم وظیفه کار کردن نداره

ببخشید منظورتونو متوجه نشدم 

چرا باید همچین کاری کنه؟

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ببخشید منظورتونو متوجه نشدم چرا باید همچین کاری کنه؟

اینکه در حد حرف تو مغز ما زنها کردن تو قانون زن موظف نیست کار کنه، بچه داری کنه، حتی شیر بده میگم اگر همچین چیزی بود تو همون سند ازدواج اگر خیلی راست میگن و ادعا دارن قید میکردن مرد امضا کنه بره دفترخونه قید کنه امضا کنه نه رو هوا همینجوری بگن وظیفه زن نیست زنهای جامعه هم چقدر ذوق میکنن ولی بازم کار میکنن دستمون هم به هیچ جا بند نیست

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

شما برو تو قانون بگرد که کارای خونه جز وظایف زنه ببین پیدا میکنیتو هیچ دادگاهی نمیتونی بابت انجام ند ...

عه منم منظورم همین بود هم نظر شما هستم

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

اینکه در حد حرف تو مغز ما زنها کردن تو قانون زن موظف نیست کار کنه، بچه داری کنه، حتی شیر بده میگم اگ ...

من که حرفی از قانون نزدم یه بار دیگه بخونی متوجه میشی 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ببخشید کجای سند ازدواج این ماده گفته شده زن موظف به کار کردن در خانه همسر نیست؟در سند این ماده ذکر ش ...

عزیزدلم تو کشور ما مردا خودشون به اندازه کافی قوانین حمایتی دارند لازم نکرده شما بعنوان یه خانم ، حامی حقوق مردا باشید و بپرید به خانما در شرایطی که خانما نصف مردا هم نه تو جامعه و نه از نظر قانونی حمایتی ندارند

ببخشید کجای سند ازدواج این ماده گفته شده زن موظف به کار کردن در خانه همسر نیست؟در سند این ماده ذکر ش ...

در ضمن شما اگر یه کم مطالعه داشته باشید متوجه میشید همین خانه داری و بچه داری هرکدوم یه شغل تمام وقت جداگانه حساب میشه و هر کدوم به اندازه یه شغل تمام وقت زمان و انرژی میبره اما آیا خانمای خانه دار از طرف قانون حمایت میشند؟ آیا بیمه برای بازنشستگیشون دارند؟ آیا اصلا این دو شغل قوانین مشخصی براشون مشخص شده که فرد خانه دار و بچه دار طبق اون قانون بتونه حقش رو و مزدش رو از همسرش بگیره؟ نه وجود ندازه درواقع اون مرد دلش بخواد همسرش رو حمایت مالی میکنه دلش  نخواد هم نمیکنه و هیچ کس هم جلو دارش نیست، حق تحصیل و حق طلاق و حق خروج از کشور و حتی حق شاغل شدن زن هم دست شوهرشه

واقعا خجالت آوره که بعنوان یه زن دارید حرف از سند ازدواجی میزنید که زن رو موظف کنه به کار کردن در خانه 😑😑

زن 6ماه اگر مرد خرجی و نفقه نده تازه میتونه بره شکایت کنه ولی آیا زن میتونه 6ماه تمکین نکنه اونم تم ...

نه نرفتم تخصص من اصلا این نیست چیزی یود که شنیده بودم تحقیقی نکردم در موردش

فکر نمیکردم انقدر پیچیده باشه 

تخصص  من نیست این مورد

خوبه گفتی حداقل فهمیدم

عزیزدلم تو کشور ما مردا خودشون به اندازه کافی قوانین حمایتی دارند لازم نکرده شما بعنوان یه خانم ، حا ...

احتمالا دوزاریت نیفتاده

در ضمن شما اگر یه کم مطالعه داشته باشید متوجه میشید همین خانه داری و بچه داری هرکدوم یه شغل تمام وقت ...

گلم متوجه اصل حرف من نشدی شما تیکه انداختم