2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم تو کارای خونه کمکم کن میگه من هیچ وظیفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 192 پست
بگو زن وظیفه ش فقط تمکینهقانون و شرعیبرو کنیز بگیر

چه قانون مسخره ایه چرا باید زن وظیفشه تمکین بده ؟ انگار فقط برای سرویس دهی ازدواج می‌کنه 

حالا مَرد باید بره سرکار ولی این فقط برا زندگی مشترک صدق نمی‌کنه چه متاهل باشه چه مجرد باید کار کنه زندگی خودشو بسازه

اما ممکنه گاهی یه زن نتونه تمکین بده بدم میاد از این لحن وظیفه 💆🏻‍♀️

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم کمک نمیکنه 

البته منم واسم مهم نیست چون کار هیشکی رو قبول ندارم فقط خودم بدتر گند میزنن مثلا همین امروز دختر خواست یه یخ بزاره تو کلمن آب یخ درست کنه گند زد به سینگ وکابینتا  تا پاشدم خودم درست کردم شوهر ک نگو 

بعضی وقتا که بخاطر مریضی یا... بخوان واسه خودشون غذا حاضر کنن مثل پت ومت  تو رو هم میرن ومیان  منم حرصم درمیاد خودم پامیشم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

شوهرمنم اینطوریه حتی به خودش زحمت نمیده سفره رو بکشه رو نان که خشک نشه درعوضش منم بیرون کارنمیکنم فقط کارای خونه با منه😊بیرون کارکنم هم جانم میره هم مالم

اصلا بیرون کارنکن بزار هرکی وظیفه خودشو بکنه

واقعا جورابم میسوزه...طفلی 🥲

اره خدا شاهده میشوره ظرف میشوره اونه ک بمن میگه نریز و نپاش تازه جارو کردم خیلی تنبل و راحت طلبم متاسفانه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

جمع کردن خونه و تمیزکاری و غذا درست کردن هم وظیفه زن نیست و این تو قانون کشورپس اونم حق ندارن بگه چر ...

چرا وظیفش نباشه ؟ دیگه کار خونه رو نخواد انجام بده یا هیچ غذایی آماده کنه چرا ازدواج کرده؟ بیخودی؟

حالا گاهی درسته مشغله داشته باشی یا حوصله نداشته باشی تمیز کاری کنی یا آشپزی اما این که بگی این کارا وظیفه زن نیست یه نظریه اشتباهیه 

وقتی خطبه عقد رو میخونن و بله رو میگی یعنی قبول می‌کنی یه وظایف و مسئولیت هایی داری

در حد ظرف شستن و غذا پختن و جارو زدن و اینا نه 

ولی دیگه جورابشو بشوره لیوانشو جمع کنه لباساشو جمع کنه از زمین

البته اگر بچه کوچیک دارین و مواقع بیماری همه کارهای بالا رو باید کمک کنن

چه قانون مسخره ایه چرا باید زن وظیفشه تمکین بده ؟ انگار فقط برای سرویس دهی ازدواج می‌کنه حالا مَرد ب ...

ببین قانونی و شرعی فقط وظیفه تمکینه

اتفاقا خیلی خوبه

هر کاری تو خونه میکنیم لطفمونه وظیفه مون نیست پس هم کم و کاستی جای خورده گیری نداره

حتی شیر دادن به بچه میتونیم ندیم

تازه قانون و شرع مونه

دو قورت نیم مردای ایرانی باقیه

اگه وظیفه مون بود میکشتنمون

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
در حد ظرف شستن و غذا پختن و جارو زدن و اینا نه ولی دیگه جورابشو بشوره لیوانشو جمع کنه لباساشو جمع کن ...

شاید باورت نشه شوهر من لباساشو هم خودش آویزون نمیکنه... نکه بگه وظیفم نیست واین حرفا از بس تنبله و شلخته

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بیرونم کار کنه تو خونه ام کار کنه؟ کار شما چیه اونوقت؟ 

اگ تو مخارج کمکش میکنی اره وظیفشه کمکت کنه وگرنه از لطفشه 

وظیفه شما هم نیست کار خونه رو انجام بدی ولی بیا عادلانه نگاه کنیم بلخره یکی باید بیرون یا خونه یا هردو باهم و کمکی برعهده بگیرین میتونی در مقابل کار خونه ازش اجرت المثل بگیری ک اونم چیزی نمیشه از ۲۵۰۰ بالاتر نیست 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ببین قانونی و شرعی فقط وظیفه تمکینهاتفاقا خیلی خوبههر کاری تو خونه میکنیم لطفمونه وظیفه مون نیست پس ...

بنظر من اصلا خوب نیست و نمیشه گفت هیچ مسئولیت یا وظایفی نداریم 

همه ما مسئول زندگی و کارایی که میکنیم هستیم 

اینکه تو تصمیم بگیری باردار بشی و بچه دار وظیفته شیر بدی چون قبول کردی که مادر بشی و فداکاری کنی! اگه یه بیماری خدایی نکرده داشته باشی یا شیر به اندازه کافی تولید نشه میتونی شیر ندی اینجا وظیفه‌ ای نداری 

شاید باورت نشه شوهر من لباساشو هم خودش آویزون نمیکنه... نکه بگه وظیفم نیست واین حرفا از بس تنبله و ش ...

همش برمیگرده به تربیتشون متاسفانه وقتی تو خونه مادرشون نکردن و در واقع مادرشون ازشون نخواسته نتیجش شده این