2777
2789

موقعی که داداشم رفت با دختری که ۲۵ سال ازش کوچیکتر بود ازدواج کرد و یواش یواش پول خودش و ارثی که از بابام بهش رسیده بود به اسم زنش کرد زندگی ما شد جهنم

دختره بخاطر پول و ضعف شخصیتی داداشم باهاش ازدواج کرد. بعد که کل اموالش رو زد به اسم خودش، کردش یه انسان توسری خور و زن ذلیل و برده خودش و خانوادش. تمام کارهایی که یه برده انجام میده داداشم انجام میده برای زنش و خانوادش. یکی از دوستام تعریف میکرد میگفت تو یه مهمونی خواهرزنش یه چیزی از دستش افتاده بعد زن داداشم به داداشم گفته پاشو زود بهش بده!!  

یه ماه پیش مادرم که به اونجاش رسیده بود با زن داداشم و خانوادش کارش به درگیری لفظی و فیزیکی کشید زن داداشم شمشیر روی ما از رو بسته. اول خونه ی ما که آخرین ملکی بود که به اسم داداشم بود رو با تهدید و زور کرد به اسم خودش و هر روز برای ترسوندن ما یه مشت دکوراسیونر میاره که خونه ما بشه آرایشگاه خواهرش. بعد تمام حسابای بانکی داداشم رو خالی کرده که نتونه خرجی مادرپیر و من رو بده. ما الان برای سوپری رفتن هم داریم از پسرخاله مامانم پول میگیریم. قبلنا داداشم یواشکی به ما پولی میداد ولی دیگه زن داداشم همه چی رو گرفته تو دستش. دیروز هم متوجه شدیم فامیلی داداشم کرده به اسم خودش!

یکی از آشناهامون که مثلا برای رفع کدورت رفته بود میگفت زن داداشم گفته من و مامانم رو بیچاره میکنه تا روزی که بشیم کلفتش!

تو رو خدا بگید چیکار کنم. تو فکر خودکشیم

از عرش رسیدیم به فرش. ما تو این جهنم اونوقت این حرومزاده برای مادر و خواهرش خدمتکار گرفته و داداشم رو کرده تو سری خورترین انسان تاریخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببشتر شبیه فیلم بود 

چی بگم 

خدا کمکتون کنه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

این داداش ببخشید .... همه چی رو ب بادد داد ، فامیلشم عوص کرد؟

بهتر بابا ابروریزیه

چیه معتاده عرق خوره چیه قضیه اش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عواقب هوس بازی همینه دیگه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀