2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم‌ نیاد

498 بازدید | 31 پست

یکی دو روزه حوصله درست و حسابی ندارم و دلم گرفته

البته جلوی شوهرم وانمود میکنم خوبم

عقدیم هنوز

گفت امشب میاد خونمون شبم میخواد بمونه

چجور بهش بگم نیاد یا حداقل نمونه؟

هم پیش خانوادم خجالت میکشم هم خودم دلم گرفته حوصله شو ندارم

کاش حالیش بشه برام یه گلی یه چیزی بخره خودش میدونه این روزا روزای خوبی برای من نیست

ولی چشم آب نمیخوره حالیش باشه

حالا به نظر شما چجوری بگم نمونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره صبوری کن بزار بمونه تو این حالت کنارت خوب میشی بیاد‌‌‌ رک بگو بهش حالم بده چرا برام گل نخریدی؟؟  خاسته هاتو ب زبون بیارررر همیشه نباید انتطار داشت ک بدونن ولی وقتی میگی کمک میکنی ک ازین ب بعد بدونه

والا من اگه بودم کاملا مستقیم بهش میگفتم حالم خوب نیس بی زحمت نیا .چون حال من بد باشه قطعا حال تو هم گرفته میشه...

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

اولا که اون بیچاره علم غیب نداره دخترگلم، یوقت ازش ناراحت نشی، بعدم قلقشو خودت بهتر میدونی، من بودم میگفتم بیا، اتفاقا پاستیل و گل خونم به شدت افتاده، بیا منو بساز، چون تو عقدی یکم حساسه، وگرنه سر زندگی برید راحت تربهش میگی عزیزم من این روزا کم حوصله ام، ولی ملا باید مدیریت اخساساتتو و نحوه بیانشو یاد بگیری و سانسور نکنی خودتو

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
بهش بگو حال روحیت رو باید یادبگیره موقع ناراحتی چجوری باهات رفتار کنه

یکی دو هفته پیش گفتم که فلان روزا خیلی دلم میگیره

یا ببرم بیرون یا یه چیزی برام بخر

دیگه نمیدونم یادش هست یا نه

به روی خودش میاره یا نه

اگر گل میخوای با استوری گذاشتن برسون بهش مستقیمخس میکنم پی ام اسی

گل مهم نیست

این دو سه روز برام خوب نیست

توی این دو سه روز یه اتفاق خیلی بد دارم میگذرونم

نمیتونم توضیح بدم اتفاق رو

ولی ربطی به پی ام اس و غیره نداره

یکی دو هفته پیش گفتم که فلان روزا خیلی دلم میگیرهیا ببرم بیرون یا یه چیزی برام بخردیگه نمیدونم یادش ...

ببین اگه تازه عقد کردین 

با ملایمت یادآوری کن تا عادت کنه 

با قهر و غر زدن نگو چون بدتر میشه