من اولین دل بستنم بود؛یجوری نابودم کرد ک اصلا نگم براتون هنوزم دارم عواقبشو پس میدم. من خیلی احساساتی ام تاوانشو با قلب و روح و چشمای خیسم ک تا چند دقیقه پیش مثل ابر میباریدن با غرورم ک زیر پاش تیکه تیکه شد پس دادم...لطفا حرفامو آویزه گوشتون کنید ک الهی از خدا میخوام بخاطر هیچ پسری چشمتون تر نشه و قلبتون ب درد نیاد خواهرای من.
پسرا جز خودشون ب هیچی فکر نمیکنن برعکس ما دخترا ک اونا رو میزاریم تو اولویتامون.ااما اونا کار و زندگی خودشون از همه چیز براشون مهمتر و حیاتی تره...پسرا بازیگرای خوبین بخصوص چن ماه اول رابطه یجوری حرف میزنن و رفتار میکنن ک حس میکنی عاشق ترینن اما موقعش ک برسه یجوری زیر پاتو خالی میکنن و میزننت زمین ک نتونی بلند بشی.
پسرا زیاد پیچیده نیستن اگ اهمیت نمیدن مثلا زنگ نمیزنن یا پیگیر نمیشین دلیلش اینه ک واقعا واسشون اهمیت ندارید..امروز ی موبایل دست همه اس ک ببخشید حتی تا دستشویی هم میبرنش پس اگ جواب نمیده یا ی زنگ نمیزنه ببینه مردی یا زنده ای بفهم نمیخوادت...
هیچوقت برای بودن باهاش بهش التماس نکن.
اون باید دنبال تو باشه ن تو دنبال اون.
پسرا معمولا دخترا رو میزارن تو ابنمک..تا وقتی دوراشونو زدن و دیدن بهتر از تو نیست دوباره بک بزنن بهت...
پسرا جنبه ابراز علاقه رو ندارن پس خودتو هیچوقت کوچیک نکن.
ب پسرا سیگنال مثبت نشون بدین ولی مستقیم نگید.
هیچوقت نزارین بفهمن دوسشون دارید چون بعدش ول میکنن میرن غرور کاذب میگیرن باخودشون میگن ببین من چه 💩 ام ک این واسم ولو میشه.این در حد من نیست برم با ی بهتر بعد میره میبینه جای دیگ براش نری☆دن.
غرورتون رو بخاطر هیچ پسری زیر پا نزارین؛؛انقد کراشاتون رو بت نکنید بپرستیدشون معمولا اون تحفه ای ک نشون میدن نیستن.
براشون مادر نباشید؛ی رفتار بد ک باهاتون داشتن کنارشون بزارید.
و بقول استاد عزیز هیچوقت به پسر تا زمانی ک ندیدی کنارت سرسفرا عقد ننشسته دل نبندین
خواهرانه بگم بعنوان ی دختر احساساتی ک ب اینجا رسیده بنظرم زندگی بدون عشق خیلی قشنگتره؛؛عشق رو از زندگی حذف کنید که دهن ادمو سرویس میکنه زندگی رو ب کامت زهر میکنه هیچوقت هیچوقت عاشق نشید.بزارید عاشقتون بشن ولی خودتون همیشه ادمارو رفتنی بدونید تو هر سطحی از رابطه امادگی اینو داشته باشید ک طرف بزاره بره...
و چیزی ک با تمام وجودم بهش رسیدم و باعث شد امشب ی دل سیر سرمو بزارم روی پای حضرت مادرم و گریه کنم اینه ک پسرا برای فراموش کردن شما یک هفته وقت نیاز دارن خیلی احمقید اگ فک کنید فکرشون درگیرتون می مونه....مثل من احمق ک تمام این مدت براش گریه کردم و فک میکردم اونم بهم فک میکنه غافل از اینک حتی منو یادشم نمیاد....
دخترا
قلبم تیکه تیکه اس...نمیخوام هیچکدوم از شما ب حال من دچار شین.
ب پسرا محل سگ نزارین ب والله قسم درست گفت اونی ک اینو گفت.نمیگم سرد باشین رفتار و برخورد خوب داشته باشین ولی هیچوقت بود و نبود طرف براتون مهم نباشه ب هیچی تون نباشه کلا
شاید الان بعضیا بیان گارد بگیرن ولی بقرآن همه اینا حقیقته اونی ک گارد بگیره هنوز واسش رو نشده.
چقدر با حرفام موافقین؟شما اگ تجربه دیگ ای دارین یا چیز دیگ ای میدونین بگید