2777
2789

من اولین دل بستنم بود؛یجوری نابودم کرد ک اصلا نگم براتون هنوزم دارم عواقبشو پس میدم. من خیلی احساساتی ام تاوانشو با قلب و روح و چشمای خیسم ک تا چند دقیقه پیش مثل ابر میباریدن با غرورم ک زیر پاش تیکه تیکه شد پس دادم...لطفا حرفامو آویزه گوشتون کنید ک الهی از خدا میخوام بخاطر هیچ پسری چشمتون تر نشه و قلبتون ب درد نیاد خواهرای من.

پسرا جز خودشون ب هیچی فکر نمیکنن برعکس ما دخترا ک اونا رو میزاریم تو اولویتامون.ااما اونا کار و زندگی خودشون از همه چیز براشون مهمتر و حیاتی تره...پسرا بازیگرای خوبین بخصوص چن ماه اول رابطه یجوری حرف میزنن و رفتار میکنن ک حس میکنی عاشق ترینن اما موقعش ک برسه یجوری زیر پاتو خالی میکنن و میزننت زمین ک نتونی بلند بشی.

پسرا زیاد پیچیده نیستن اگ اهمیت نمیدن مثلا زنگ نمیزنن یا پیگیر نمیشین دلیلش اینه ک واقعا واسشون اهمیت ندارید..امروز ی موبایل دست همه اس ک ببخشید حتی تا دستشویی هم میبرنش پس اگ جواب نمیده یا ی زنگ نمیزنه ببینه مردی یا زنده ای بفهم نمیخوادت‌...

هیچوقت برای بودن باهاش بهش التماس نکن.

اون باید دنبال تو باشه ن تو دنبال اون.

پسرا معمولا دخترا رو میزارن تو ابنمک.‌.تا وقتی دوراشونو زدن و دیدن بهتر از تو نیست دوباره بک بزنن بهت...

پسرا جنبه ابراز علاقه رو ندارن پس خودتو هیچوقت کوچیک نکن.

ب پسرا سیگنال مثبت نشون بدین ولی مستقیم نگید.

هیچوقت نزارین بفهمن دوسشون دارید چون بعدش ول میکنن میرن غرور کاذب میگیرن باخودشون میگن ببین من چه 💩 ام ک این واسم ولو میشه.این در حد من نیست برم با ی بهتر  بعد میره میبینه جای دیگ براش نری☆دن.

غرورتون رو بخاطر هیچ پسری زیر پا نزارین؛؛انقد کراشاتون رو بت نکنید بپرستیدشون معمولا اون تحفه ای ک نشون میدن نیستن.

براشون مادر نباشید؛ی رفتار بد ک باهاتون داشتن کنارشون بزارید.

و بقول استاد عزیز هیچوقت به پسر تا زمانی ک ندیدی کنارت سرسفرا عقد ننشسته دل نبندین

خواهرانه بگم  بعنوان ی دختر احساساتی ک ب اینجا رسیده بنظرم زندگی بدون عشق خیلی قشنگتره؛؛عشق رو از زندگی حذف کنید که دهن ادمو سرویس میکنه زندگی رو ب کامت زهر میکنه هیچوقت هیچوقت عاشق نشید.بزارید عاشقتون بشن ولی خودتون همیشه ادمارو رفتنی بدونید تو هر سطحی از رابطه امادگی اینو داشته باشید ک طرف بزاره بره...

و چیزی ک با تمام وجودم بهش رسیدم و باعث شد امشب ی دل سیر سرمو بزارم روی پای حضرت مادرم و گریه کنم اینه ک پسرا برای فراموش کردن شما یک هفته وقت نیاز دارن خیلی احمقید اگ فک کنید فکرشون درگیرتون می مونه....مثل من احمق ک تمام این مدت براش گریه کردم و فک میکردم اونم بهم فک میکنه غافل از اینک حتی منو یادشم نمیاد....

دخترا

قلبم تیکه تیکه اس...نمیخوام هیچکدوم از شما ب حال من دچار شین.

ب پسرا محل سگ نزارین ب والله قسم درست گفت اونی ک اینو گفت.نمیگم سرد باشین رفتار و برخورد خوب داشته باشین ولی هیچوقت بود و نبود طرف براتون مهم نباشه ب هیچی تون نباشه کلا

شاید الان بعضیا بیان گارد بگیرن ولی بقرآن همه اینا حقیقته اونی ک گارد بگیره هنوز واسش رو نشده.

چقدر با حرفام موافقین؟شما اگ تجربه دیگ ای دارین یا چیز دیگ ای میدونین بگید

🦋🌹

اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا ورود میکننحداقل سیاستاشو بدونن ک مثل من ب چوخ نرن

هرکسی ورود کنه بدون محرمیت به ارتباط با جنس مخالف آسیب و صدماتش محال نبینه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

💔💔

دختر قشنگ و عزیزم الهی حالت زودی خوب بشه. قوی باشد فک کن به آینده ات💙

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc