2777
2789

دوستان تاپیک قبل گفتم اما باید اضافه کنم یسری چیزارو

من و شوهرم بعد از هفت هشت ماه دیروز رفتیم خونه خواهر شوهرم،من هر وقت میان سنگ تموم‌میذارم ،فلافل درست کرد ناهار درصورتی ک دیشبش ک‌برادرشوهرم اونجا بود مرغ و‌چلو گوشت درست کرده بود 

به شوهر منم گفته بود بیا شوهرم گفته بود نمیرسم بیام جمعه میام 

خلاصه ظهر ب این شکل گذشت ما قصد شب موندن نداشتیم ولی گفت باید بمونید پاشد قیمه از تو فریزر دراورد گرم کرد

دیگه اینو ک دیدم به شوهرم گفتم‌بنظر من نمونیم بریم  

در صورتی ک ادعا داره شوهر منو خیلی دوست داره هی زندگیم نفسم دردت بجونم

بعد اینم مطمینم جلو اون یکی جاریام فلافل نمیذاره

من ناراحت شدم حق دارم یا نه؟

قبلا پیش اومده غذای ساده بذاره اصلا ناراحت نشدم ادم واسه شکم جایی نمیره اما بعد از هفت هشت ماه ک هی میگفتن چرا نمیاین بیاین خونمون رفتم اینجوری شد

اینم اضاااافه کنم گفتیم دعوت بودید خودتون نرفتید ما دعوت نبودیم خودمون چند روز قبل زنگ زدیم گفتیم اخر هفته میایم اخر هفته زنگ زد ک پنج شنبه شب بیاید ما گفتیم نمیتونیم 

بیایم اصرارکرد شوهرم گفت اطلاع میدم حالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم باشم به روی باز کسی میرم نه واسه شام و ناهار

خونه مردم که نمیرم خودمو سیر کنم

شاید خواهربرادر با هم بی رو دروایسی هستن براشون فقط مهمه کنار هم باشن

هرچند که الان سیل کاربرا میریزن اینجا که عذای فریزری گناه کبیره اس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

باز فلافل خودش برات سرخ کرده آماده نخریده ینی براش مهمین

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

شاید خواهر شوهرت خبلی احساس راحتی باهات کرده 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

عزیزم خب برای اون زمان برنامه ریزی کرده بود خودتون نرفتید حتما دیگ بودجه ش نرسید 

بعدم مگه فلافل بده؟

نون پنیر که به خوردتون نداده 

هفت هشت ماه هم زیاد نیس 

شده بعد یه سال رفتم خونه کسی با دعوت ماکارونی جلومون گذاشت 

چ عیبی داره 

عزیزم نمیخوری و میگفتی من فلافل دوست ندارم که مجبور میشد غذا از بیرون بگیره البته اگر برات مهمه این ...

مسئله شکم نیست اتفاقا من خوردم و حس کردم زشته اگ بخاطر غذا قهر کنم اماشوهرم نخورد دوتا لقمه فقط