2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواهر شوهرم فلافل گذاشت جلومون بعداز یکسال

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 35 پست
متاسفانه ایرانیا همه ظاهر گرا و چشم و هم چشم و تجمل گرا شدنمن خدارو شکر همیشه خونه خودم چشم و دلمو س ...

تو فرهنگ ما بخان به کسی بی احترامی کنن یا بهش احترام نزارن با روی خوش ک در شان ازش پذیرایی نمیکنن ربطش اینه اگر وسعش می‌رسید این تنها یه دلیل داره اونم بی احترامیه

جان جانانم💗💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ایرانیا همه ظاهر گرا و چشم و هم چشم و تجمل گرا شدنمن خدارو شکر همیشه خونه خودم چشم و دلمو س ...

من بخاطر اضافه وزنم همیشه رژیمم،اما جایی برم پذیرایش رو از سر باز کرده باشه توهین میدونم.

خواهرشوهر من نه تنها غذای بد جلوت میزاره،ظرف و ظروفم بد میاره میزاره جلوت،یدونه بشقاب ملامینه،یدونه بشقاب استیله،یا دوتا لیوان سر سفره،دیگه این وسیله ها به سیری و گشنگی ربطی نداره که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

اخه روشم باز نبود متاسفانه جلوی شوهرم خوبه باهام غیر تون قیافه گرفت

اخه روشم باز نبود متاسفانه جلوی شوهرم خوبه باهام غیر تون قیافه گرفت

خب این چیزا تو تاپبک ما نمیتونیم تشخیص بدیم

خودت باید مدیریت کنی با توجه به سوابق قبلیش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری