2777
2789

موندم چرا خیلی از خانم ها اینجا میکن وای نه چیه شوهر اخه پیفه...ولی خودشون هرچقدرم که زندگیشون بد باشه حاضر نیستم یکروزهم برگردن خونه پدرشون...

طبیعیه که آدم از یه سنی ببعد دلش خونه زندگی خودشو بخواد،استقلال کافی داشته باشه وکسی نباشه تو کارش دخالت کنه،طبیعیه که ادم دلش تکیه گاه وهمدم واسه لحظات خوشی وناخوشی بخواد...

لطفا اگر خودتون شوهراتون خوب نیستن واشتباه انتخابشون کردید واسه بقیه نسخه مجردی نپیچید...

ازدواج با آدم مناسب وکسی که سرش به تنش بیارزه خوبه خیلیممم خوبه

همیشه دعا میکنم هرکی دلش میخواد ازدواج کنه نصیبش بشه

من دلم میخاد با یه ادم خوب ازدواج کنم واقعا نه اینکه فقط دلم ازدواج بخاد امیدوارم خدا توی زندگیم همچین کسیو بزاره خدا میدونه چقدر من اون ادمو دوس داشتم و براش کوتاه اومدم اما نشد امیدوارم روزگار برام خوب بچینه

من دلم میخاد با یه ادم خوب ازدواج کنم واقعا نه اینکه فقط دلم ازدواج بخاد امیدوارم خدا توی زندگیم همچ ...

منم گذشته تو شرایط شما بودم واسه ینفر همه کار کردم ولی قدر ندونست ومن نابود شدم ولی گذشت تاخدا یه آدمی رو سرراهم قرار داد که هزاران بار شکرش میکنم که اون یکی نشد

اون انگشت کوچیکه شوهرمم نمیشه هیچوقت

به حکمت خدا دل بسپار دست خالی نمیذارتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گذشته تو شرایط شما بودم واسه ینفر همه کار کردم ولی قدر ندونست ومن نابود شدم ولی گذشت تاخدا یه آد ...

من یه مورد خوب تو راهم بود باز به خاطر این ادم رد کردمو خراب کردم خیلی بد کردم در حق خودم امیدوارم خدا هوامو داشته باشه من که هوای خودمو نداشتم

اره منم دلم میخواد هرکس هم بگه نه مجرد بمون ومجردا خوشبختن تو روش وامیسم وجوابش ومیدم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ازدواج با آدم مناسب خیلی خوبه من که راضیم 😁دعوام شیرینی زندگی درکل هم خانوادش هم خودش خیلی متشخص و ...

شانس اوردی از خانواده شوهر🤣😂😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

آره خدارو خیلی شاکرم ،که مادرشوهرم جای نداشته ی مامانمو پر کرده خواهراش جای خواهرنداشتمو هرچی بگم کم ...

واقعااا میگی 🥺😳

چه جالب یه مورد مثبتم دیدیم 😘😍😍🤲🤲💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

واقعااا میگی 🥺😳چه جالب یه مورد مثبتم دیدیم 😘😍😍🤲🤲💚

آره بخدا دروغم چیه 

بیشتر از همسرم عاشق خانوادشم 

اینو یبار گفتم همسرم ناراحت شد 

ولی وقتی چه اینجا چه تو دوستام اطرافیان میبینم چقدر از سمت خانواده شوهری اذیت میشن واقعا میگم خدایا شکرت 

چون من واقعا اعصابم نمیکشه برا دخالت بازی و بعضی حرفهای خاله زنکی....

البته من خودمم خوبم براشون

اتفاقا ازدواج برا هرکس نیازه فطرت وخلقت خداست کیه که دوست نداشته باشه همدم خوب داشته باشه عزیزم فوقش بعصی دخترا خیلی خودکم بینی دارن عزت نفس ندارن هی از کمبود همسر صحبت میکنن انرژی منفی به بقیه میدن درصورتی که خدا برا هرکس جفتی خلق کرده .اینکه فقط اینجا تاپیک بزنن غم داشته باشند خوب نیست آخه بعصی دیکه خودشون را فراموش کردن فکر ذهن شون شده ازدواج به همه استرس میدن همسر خوب نیست درصورتی که یک آدم وقتی ازدواج خوبی میکنه گه خودش رشد کنه سر احتیاج نباشه برا کامل شدن باشه اینجا طرف بنده خدا پر مشگل روانی هست حاضر نیست خودش را درمان کنه اون وقت میاد میگه ازدواج نیست