2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواهر شوهرم فلافل گذاشت جلومون بعداز یکسال

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 35 پست

اینکه انتظارت از آدما رو به صفر برسونی یعنی آرامش

یعنی نداشتن این دغدغه ها

شاید شرایطش رو نداشته یا شایدم داشته و نخواسته یا هرچیزه دیگه ای که اهمیت نداره

شمام اگه به مهمان خونت احترام گذاشتی اول به شوهرت بعدم به خودت احترام گذاشتی 

ناراحت نباش و فراموش کن دفعه بعد شمام یک غذای ساده براش آماده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دعوتش می‌کنم و براشون املت درست می‌کنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا فلافلو میشه هضم کرد ولی خداییش چطور روش شد قیمه از تو فریزر گرم کنه براتون 

من خواهر شوهرم هفته ای دو سه بار وعدشو اینجاست با بچه ها من نود درصد مواقع برنج قیمه و این چیزا میزارم دیگه اگه فردا ظهرش هم خونمون باشه به خاطر بچه ها ماکارونی و این چیزا میزاریم چون بچه هاش دوست دارن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم خب برای اون زمان برنامه ریزی کرده بود خودتون نرفتید حتما دیگ بودجه ش نرسید بعدم مگه فلافل بده؟ ...

عیب اینه ک‌هر وقت میاد سنگ تموم‌میذارم و اینک فلافل جلوی بقیه نمیذاره هیچوقت 

من خودم باشم به روی باز کسی میرم نه واسه شام و ناهارخونه مردم که نمیرم خودمو سیر کنمشاید خواهربرادر ...

نه قشنگم پذیرایی خوب هم نشونه روی باز به مهمانه،پذیرایی بد بی احترامی هستش.خصوصا که دیشبش برای برادر دیگه پلو مرغ و گوشت درست کرده بودن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
مسئله شکم نیست اتفاقا من خوردم و حس کردم زشته اگ بخاطر غذا قهر کنم اماشوهرم نخورد دوتا لقمه فقط

خودتم نمیخوری یا کم میخوردی اگر خیلی خوردی حس کرده مشکلی نداری باهاش میگفتی دوست ندارم فلافل اینکه قهر نیست

جان جانانم💗💕

دیگه یه نوع بی احترامیه .برا منم پیش اومده انقدر ادم معذب میشه دیگه دوست نداره بره هیچوقت

الان اعصاب خودشو خورد کرده و ذهنش درگیر شده بخاطر پذیرایی یکی دیگه، خوبه بنظرت؟

نهایت اینکه رفت و امدت رو کمتر می‌کنی

انقد تو زندگی مسائل مهم و سخت هست که اینا چیزی نیست

سر همه چی حرص خوردن فقط باعث میشه زودتر پیر بشیم

نه قشنگم پذیرایی خوب هم نشونه روی باز به مهمانه،پذیرایی بد بی احترامی هستش.خصوصا که دیشبش برای برادر ...

متاسفانه ایرانیا همه ظاهر گرا و چشم و هم چشم و تجمل گرا شدن

من خدارو شکر همیشه خونه خودم چشم و دلمو سیر میکنم

خونه کسی گشنه نمیرم

نظرم رو هم گفتم

من اگه بودم برام مهم نبود غذا چیه مهم روی باز بود

نه اینکه دیشب چی گذاشته امشب چی میخواد بذاره😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری