2777
2789

موهاش خرماییه و لخت 

اومده گاز روشن کنه نمی‌دونم چطوری سوخت سری اول

بعد کوتاه کرد ریزش شدید گرفته دست میزدی اندازه یه مشت مو میومد تو دستت

بعد اومده موهاش سشوار کنه موهاش رفته داخل سشوار گیر زده قیچی کرد باز

چیکارش کنیم ؟ خیلی موهاش کم شده خیلی حرص میخوره ناراحته 

این مواقع واقعا برای درست شدن این موضوعا باید چیکار کرد

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

چقدر جذبتون برا چشم شور بودن بالاس😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این تیکه انداختن بود؟

نه جدی میگم

کجاش شوخی بود؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
نه جدی میگمکجاش شوخی بود؟

نمیدونم والا

راهکاری نیست؟ چون خودمم یه نفر موهامو وزن کرد با دستش هفته بعدش شروع کرد ریختن من مجردم ولی اجیم متاهله دلم میسوزه براش

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

نمیدونم والاراهکاری نیست؟ چون خودمم یه نفر موهامو وزن کرد با دستش هفته بعدش شروع کرد ریختن من مجردم ...

بنظرم یه دکتر پوست و مو برید خیلی تاثیر داره تو درست شدنش

بنظرم یه دکتر پوست و مو برید خیلی تاثیر داره تو درست شدنش

تاثیری نداشت دکتر رفته 

یه طوری انگار چیزی روش موثر نیست ازمایش و اینا هم جفتمون دادیم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️