2777
2789
عنوان

حالم از جاریم بهم میخوره

134 بازدید | 40 پست

مقصر اصلی بچه مم که از اون جا دل نمیکنه

میبرمش مهد میبرمش باشگاه پارک آخر خودشو می‌کشه که بره اونجا 

پسرعموش ۶ سالشه ی پسر بی ادب که میزنه همه رو 

دختر منم دو سال و هفت ماهشه 

و جاریم هیچ واکنشی در برابر رفتار پسرش نشون نمیده 

من تا جایی که میشه نمی‌ذارم دخترم بره ولی کافیه چشم بچرخونم در باز بمونه میزه

خیلی ام ب دخترم محبت میکنیم نمیدونم چرا اینجوری میکنه

امروز دعواشون شد دخترم و زد سر اینکه لیوان آبش و ریخته بود مامانش نگران این بود که آب ریخته رد کاور میز نهارخوریش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه ساختمونین؟ خدا به دادت برسه درو قفلکن نذار بره هرموقع خاست بره سرشو گرم کن با چیزی که دوسداره معلومه جاریتم راضی نیس دخترت بره اونجا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

از این استخر بادیاااا بگیر براش دیگه یادش می‌ره

موضوع میران تفریح نیشت کلا اونجا میره وگرنه امروز باشگاه رفته بعدش رفته مهد  بعدش حباب ساز خریدم تا من وسیاه هامو جمع کنم بدو بدو رفته بالا

تو یه ساختمونین؟ خدا به دادت برسه درو قفلکن نذار بره هرموقع خاست بره سرشو گرم کن با چیزی که دوسداره ...

منم راضی نیستم پسرش بیاد ولی خدا شاهده همش اومدنی حواسم هست بهشون 

همسرم دعواش میکنه کلی با همسرم دعوا میکنم 

خب نرین خونش چه کاریه . در خونتو قفل کن دوبار بچت گریه کنه خوابش ببره یادش میره

همینکار میکنم ولی کافیه از بیرون بیایم من دو ثانیه حواسم نباشه بدو بدو رقته

بچه اونم هی صداش میکنه بیا بیا 

به زور میرم میارمش پسر اونم دنبال بچم میاد

دیگه جاریم دو ساعت بگذره ام نمیاد دنبال بچش