2777
2789

بچه ها چند روز قبل پریود محافظت نشده داشتم و پریود شدم سر موعد یکم بی حالی و تهوع داشتم که بی بی چک زدم و یه هاله محو افتاد که با چشم به سختی دیده میشه به نظرتون تو این شرایط امکان بارداری هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله اگر زیر ۵ دقیقه افتاده

و از بیبی چک درست استفاده کردی

بعله نشونه بارداریه

دوباره ۲ تا ناشتا صبح بزن

وقتی پریودت تموم شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وقتی پریود شدی بارداری منتفیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یک هفته است پریودم گذشته

خب پس دوباره بزن

۲ تا بگیر

فردا صبح ناشتا هیچی نخورده و دستشویی نرفته

با اولین ادرار بزن

اگر زیر ۵ دقیقه هاله رو دیدی

ک همون خط دوم باشه

نشونه بارداریه

اگر امپول هورمونی خاصی نزدی

خب پس دوباره بزن۲ تا بگیرفردا صبح ناشتا هیچی نخورده و دستشویی نرفتهبا اولین ادرار بزناگر زیر ۵ دقیقه ...

عکس بی بی چک رو گذاشتم به نظرتون خط داره یا توهمه

عکس بی بی چک رو گذاشتم به نظرتون خط داره یا توهمه

عکسش رو دیدم

هاله داره توهم نیس

ولی یکم مشکوکه

مشکوک به اینکه زیاد ادرار ریختی

درست نزدی

بنظرم صبور باش اگر ازدواج کردی و سر خونه زندگیتی

نامزد و.. نیستب

اولا حالت تهوع و حالت بارداری

ماه و هفته های اول اتفاق نمیوفته همش تلقینه

یا بالا پایین شدن هورمون ک بدون بارداریم ممکنه

دوما عجله ایی نیست

بذار چند هفته بگذره

میزنی 

عکسش رو دیدمهاله داره توهم نیسولی یکم مشکوکهمشکوک به اینکه زیاد ادرار ریختیدرست نزدیبنظرم صبور باش ا ...

می‌خوام اگه باردارم زودتر بفهمم قصد بچه دار شدن ندارم

مرسی از کمکت

به نظرتون این بی بی چک منفیه

بله منفیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "