2777
2789

یه دختره هست که میشه دوست دختر یکی از اقوام‌شوهرم.

هروقت میبینیمش یه سوتی فجیع میده.

قشنگ‌ حس خنگی میده.

نمیدونم واقعا خنگه یا برای گوگولی بودن اینجوری رفتار میکنه.جوری که سوتی ش توی ذهن ما می مونه.

در کل حس میکنم از قصد لوس بازی درمیاره وگرنه اگه خیلی ساده و گیج بود این همه سال پسره رو تو دستش نگه نمیداشت

همون حرف خودتون، میزنه به خنگی برای جلب توجه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همینش بدم‌میادوقتی مارو میبینه بیشتر از این اداها درمیارهحس میکنم غبر مستقیم واسه شوهر من داره ای ...

مثلا یه دونه از کارهاشو بگو چوک منم خنگم و دست خودم نیست میخوام بدونم کارهاش شبیه منه یا نه

از همینش بدم‌میادوقتی مارو میبینه بیشتر از این اداها درمیارهحس میکنم غبر مستقیم واسه شوهر من داره ای ...

نمیتونم قضاوت کنم عزیزم، به هرحال بی اهمیت باش و چندبار بهش بگو بهتر خانومانه رفتارکنی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
به نظر من خنگه چون اگه نبود اینهمه سال یکاری میکرد پسره بگیرتش ن اینکه بازیچه باشه

همچین داره ازش میتیغه

شوهر من واسم‌ طلا ملا نمیخره

انقد که پسره اون دختره رو هرررر جمعه گردش میبره شوهرم منو بیرون نمیبره

حتی خونه فامیلای پسره خیلی راحت رفت و آمد میکنه

این‌ساده اس؟

چجوریه مثلا تا دقیق‌تر نظر بدیم

کلا شل و ول حرف میزنه

تنگ و ناجور لباس میپوشه

خیلی سعی میکنه گوگولی و مایه دار به نظر بیاد

کلا یهدحس بدی بهم میده

صدبار به شوهرم گفتم دکس ندارم اینو ببینم ولی باز پسره برمیداره میاره خونه ما.

مثلا چیکار میکنه؟

مثلا جمع دو تا عدد کوچیکو بلد نیست و اشتباه میگه

مثلا از من میپرسه میدونی کار شوهرت چیه؟!

مثلا یه چیزی میبینه و مشخصه چیه ها،میپرسه این چیه؟!

بچه ۷ ساله نیست که

۲۲ سالشه

نمیتونم قضاوت کنم عزیزم، به هرحال بی اهمیت باش و چندبار بهش بگو بهتر خانومانه رفتارکنی

من فقط میتونم سعی کنم نبینمشون

انقد پرروئه که میاد خونه فامیل پسره.

انقد بدم‌میاد ازش