2777
2789
انقدررررر از اومدن اینا حرص خوردم که کم مونده بود با شوهرم دعوام بشه.پسره برمیداره دختر رو میاره خون ...

زن ها حس ششمشون قویه و اکثرا درست حس میگیرن از هم جنساشون‌

عزیزم رفت و آمد شما اصلا درست نیست 

خونواده شوهرت و شوهرت همیشه اینقدر لارجن؟

فک کن خدای نکرده یکی از فایل های تو دوست دخترشو بیاره خونت جی میگن؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

زن ها حس ششمشون قویه و اکثرا درست حس میگیرن از هم جنساشون‌عزیزم رفت و آمد شما اصلا درست نیست خونواده ...

همین دیگه.نمیتونم حسمو ثابت کنم.معمولا هرچی حس میکنم درست درمیاد.

من واقعا مخالفم.

حتی به خانواده شوهرمم گفتم

تازه من حسم‌میگه پسره اینو نمیگیره چون هی تخریبش میکنه جلوی ما.حتی اگرم بگیرتش باز من دوس ندارم‌رفت و آمد کنم.من تاحالا شالمو جلوی این پسره برنداشتم.این دختره جلو شوهر من شالشم میفته انگار نه انگار.قانون خونه من اینه که شال سرش باشه.بقیه جاها به خودش مربوطه.درضمن لباساشم ناجوره و خودشم‌چاقه.

خانواده شوهرم عقل درست و حسابی ندارن که.پشت سرش بد میگن.تو روش میخندن.

مخصوصا مادرشوهرم.دختره رو میبینه از من بیشتر تحویلش میگیره.حال خانوادشم میپرسه.اونوقت من که ۱۲ ساله عروسشم سر زبونی احوال پرسی میکنه باهام.

با من باشه اصلا تو خونم‌راهش نمیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه.نمیتونم حسمو ثابت کنم.معمولا هرچی حس میکنم درست درمیاد.من واقعا مخالفم.حتی به خانواده شوهر ...

یک چیزی یادت میدم

هر وقت اومد خونت نه بار ۹سپره کوثر بخون به سمت دختره و پسره فوت کن داشت برن در عرض چند دقیقه خودشون پا میشن می‌رن 

نه بار کوثر خوندن برای دفع شر و رفتن مزاحمت مجربه 

خودم بار ها تاثیرشو دیدم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یک چیزی یادت میدمهر وقت اومد خونت نه بار ۹سپره کوثر بخون به سمت دختره و پسره فوت کن داشت برن در عرض ...

میشه تا از پله ها میان بالا بخونم یا باید حضور داشته باشن؟

حس مزاحمت دارن واسم.

خوده پسره مثل داداشمه واقعا.از ۳ سالگیش یادمه.من خیلی ازشون بزرگترم.ولی دختره که باهاش میاد انرژیش منفیه.

میشه تا از پله ها میان بالا بخونم یا باید حضور داشته باشن؟حس مزاحمت دارن واسم.خوده پسره مثل داداشمه ...

نمی‌دونم 

اما مثلا تو اسپزخونه ای بخون فوت کن سمتشان نه بار 

بعد چند دقیقه میرن

نمی‌دونم اما مثلا تو اسپزخونه ای بخون فوت کن سمتشان نه بار بعد چند دقیقه میرن

مررررسی واقعا.خدا خیرت بده.

حتما امتحان میکنم

من آدمی نیستم که مهمونو رد کنم ولی حتی دوس ندارم این دختره رو ببینم.خیلی حس خود داف پنداری داره.فک میکنه پلنگ و گوگولیه ولی نیست.خوشم‌نمیاد با شوهرم حرف بزنه.شوهرم چیز خاصی نیستا ولی آرامش زندگیم واسم مهمه

مررررسی واقعا.خدا خیرت بده.حتما امتحان میکنممن آدمی نیستم که مهمونو رد کنم ولی حتی دوس ندارم این دخت ...

حق داری منم حس خوبی نگرفتم

ما زن ها باید مراقب حریم شخصی زندگی ها مون باشیم مثل یک ملکه باید علف های هرز را هرس کنیم 

من بهترین راه رو کمک گرفتن از خدا و قرآن و سیاست میدونم

حق داری منم حس خوبی نگرفتمما زن ها باید مراقب حریم شخصی زندگی ها مون باشیم مثل یک ملکه باید علف های ...

مرسیییی که درک میکنی

حتما اون‌روشو انجام‌میدم

مطمئناً جواب میده😍😍