2777
2789
کلا شل و ول حرف میزنهتنگ و ناجور لباس میپوشهخیلی سعی میکنه گوگولی و مایه دار به نظر بیادکلا یهدحس بد ...

😐😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین گفتی گفتم الان طرف فلجه!

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اینا سوتی های عجیبیه که تا مدت ها تو ذهنتون بمونه؟

مثلا جمع دو تا عدد کوچیکو بلد نیست و اشتباه میگه

مثلا از من میپرسه میدونی کار شوهرت چیه؟!

مثلا یه چیزی میبینه و مشخصه چیه ها،میپرسه این چیه؟!

بچه ۷ ساله نیست که

۲۲ سالشه

مثلا جمع دو تا عدد کوچیکو بلد نیست و اشتباه میگهمثلا از من میپرسه میدونی کار شوهرت چیه؟!مثلا یه چیزی ...

بیشتر شبیه ساده لوح ها هست تا سوتی
و این هم قابل باورتره چون اگر ساده لوح نبود این همه سال داخل یه رابطه اینجوری نمیموند که هنوز ازدواج نکرده( و به قولی رو هواست)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همچین داره ازش میتیغهشوهر من واسم‌ طلا ملا نمیخرهانقد که پسره اون دختره رو هرررر جمعه گردش میبره شوه ...

چه جور با دوست دختر خانواده شوهر در ارتباط هستید؟ 

اصلا چه معنی میده زوج متاهل با زوجی که هیچ نسبتی رسمی ندارن و رل هستن در ارتباط باشه و اینقدر اطلاعات داشته باشن 

تازه میگی برای شوهر من غیر مستقیم داره نمک میریزه ،مشکل از تو هست که اجازه میدی با شما ها رفت و آمد کنن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دختر ۲۲ ساله از من میپرسه میدونی شغل شوهرت چیه؟!پسره هم گفت چی میگیییییی؟شوهرشه ها،نمیدونه شغلش چیه؟ ...

شاید نمیدونم 

اسی رفت و آمد نکن باهاش ... 

نه این من خاکبرسرم هر جا برم یه سوتی میدم خودمو بی آبرو میکنم😐😂☝️

ای وای😂😂

نگو اینجوری.

نه این یه جووریه

همه جا اینجوری نیست.باور کن جلو شوهر من اینجوری رفتار میکنه.من حرف زدنشو توی جمع های دیگه دیدم.اینجوری نیست ولی به ما که میرسه سعی میکنه ناز و لوس به نظر بیاد 

بیشتر شبیه ساده لوح ها هست تا سوتیو این هم قابل باورتره چون اگر ساده لوح نبود این همه سال داخل یه را ...

آره اینم هست

ولی ماشاءالله خوب پسره رو میتیغه.

بالاتر گفتم

حس میکنم میش تو لباس گرگه😁

کلا شل و ول حرف میزنهتنگ و ناجور لباس میپوشهخیلی سعی میکنه گوگولی و مایه دار به نظر بیادکلا یهدحس بد ...

طبق توصیفاتت خب این مشخصه دنبال جلب توجهه

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

چه جور با دوست دختر خانواده شوهر در ارتباط هستید؟ اصلا چه معنی میده زوج متاهل با زوجی که هیچ نسبتی ر ...

انقدررررر از اومدن اینا حرص خوردم که کم مونده بود با شوهرم دعوام بشه.

پسره برمیداره دختر رو میاره خونه فامیلش.

شوهرم و خانوادشم روشون نمیشه بگن نیاید.تحویلش میگیرن اونم پررو شده.

من که عروسشونم انقد راحت نیستم باهاشون.

من چند بار جواب تلفنشونو ندادم.

چند بار دعوت بیرون رفتن باهاشونو رد کردم.

سرد برخورد میکنم

ولی از رو نمیرن.

طبق توصیفاتت خب این مشخصه دنبال جلب توجهه

دقیقاً

خب چرا جلوی اون یکی برادرشوهرم اینجوری نیست

خوشم نمیاد ازش

قشنگ تا یک هفته از دیدنش حس بد دارم

دست خودم نیست

خود پسره بچه خوبیه.یعنی از ۳ سالگیش میشناسمش.فامیله.

ولی دختره یه موجود آویزون بی عزت نفسه.انقدرم چس کلاس میاد که نگو.

وایی من از این غذا بدم میاااااد،ما کلی ماشین داریم؟خونمون اینو داریم،اونو داریم.🤢نوکیسه اس