2777
2789
عنوان

مستاجر باید بپردازه یا صاحبخانه

348 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. ما یکم این ماه قراره اسباب کشی کنیم به خونه ی جدید و خونه ی جدید کولرش پمپ نداره و یکی از اتاق خواب ها رنگ احتیاج داره. حالا من به پدرم گفتم خودمون پمپ و رنگ رو بگیریم و فاکتور کنیم هرچیزی که برای خونه میگیریم و از صاحبخونه بخوایم یا از اجاره کم کنه یا بهمون بپردازه. مادرم میگه که رنگ به پای خودمونه و نباید فاکتور کنیم یا نیازی به فاکتور نیس همون فیش رو میدیم و من خیلی عصبی میشم چون بنظرم باید حتما فاکتور گرفت. حالا کسایی که مستاجر هستن نظرتون چیه؟؟؟

پمپ بله

ولی رنگ نه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

به نظر نیست،این چیزا قانون خودشو داره که چی پای صابخونس چی پای مستاجر

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا که با موجر هست البته میتونه بگه من اتاق و رنگ نمیزنم و همینجوری اجاره میدم ولی پمپ نه باید بگیره، قبل هرکاری بهش اطلاع بدید، چیزی هم گرفتید فاکتورش و بگیرید که بعداً حرف و حدیثی پیش نیاد

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

ما مستاجری داشتیم که قبل از اجاره ، منزل رو دیدن و گفتن اگه رنگ سفید بشه بهتره، رنگ دیوارها دلخاهشون نبود و ترجیحشون سفید بود، از نظر ما هم رنگ سفید بهتر بود، خودشون پیگیر شدن برای نقاشی ، فاکتور دادن ما پرداخت کردیم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

با هماهنگی باهاشون دیگ اول بگین ک ما اینارو لازم داریم شما انجام میدین یا ما خودمون هزینه کنیم بعدا از اجاره کم کنیم یا حساب کنیم 

پمپ ک قطعا باید پرداخت کنه چون تازه اومدین و ب دست شما هراب نشده رنگ توافقی هست ی وقت قبول نمیکنه میگ از اول خونه رو دیدین در این صورت خودتون باید رنگ کنین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️