2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی رو مخمه

196 بازدید | 20 پست

امروز رفتم باهاش خرید هرچی میخواستم بخرم هی میگفت نه گرونه خیلی فلانه…میدید کارت شوهرم دستمه میخواست خودشو پاره کنه… آخرش زنگ زدم ب شوهرم خیلی عصبی بودم برگشته میگه خب باهاش نرو خرید…همدردی ازین جالبتر ندیده بودم…میگم خب بگو بهش دخالت نکنه میگه خودتون باهم مشکلاتتونو حل کنید…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق گفته خب

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

خانواده شوهر بگوزی میگه چرا گوزیدی گوز داداشم بوده داده ب تو🫢🫢😃🫩

هموووون…گفتم اشکال نداره تو هم بخر هرچی میخوای فقط ب من کار نداشته باش…من از کارت داداشت میکشم ولی اصن فضوله…میگه نه عزیزم من ب خاطر خودتون میگم حالا واقعا شوهرم خودش دست و دلبازه این نمیدونم چرا اینجوریه

خب راست ميگه ؟؟

انتظار داري زنگ بزنه خواهرش بگه به تو چه ☹️

مردا رو خاله زنك نكنيد تووخدا

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

نگه ب تو چه…با احترام بگه کاری ب خرید کردن این نداشته باش

عزيزم چند سالته؟

و چند كدته ازدواج كردي؟

حس ميكنم هم سنت كمه و هم تازه عروسي 

اخه واقعا موردي نيست ك همسرت دخالت كنه تو خريدتو مبكردي ميگفت نخر گرونه بگو عيبي نداره ميگفت زشته ميگفتي من خوشم اومده و ...

يا فوقش بازار بالا پايين ميزي چيزايي ك خوشت ميومد فردا ميىمدي ميخريدي 

واقعا اين چيزا خيلي موارد كوچيكن دعوا نداره

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب