پریودم عصبی شدم شیطونی میکرد دوتا محکم سیلی زدم زیرگوشش گریه کرد باز پاشد شروع ب شیطنت هی میگم نکن میرفت رو تراس شیر آب باز میکرد ترشی توتراس بود ریخت یهو کمربند شوهرم سر تخت بود نفهمید جنون دستم داد دستشو کشیدم انداختمش سرتخت چندتا محکم زدم پشتشو خودشو خیس کرد زدم پشت باسنشو انداختمش تو حموم انقد ویشکونش کردم میلرزیدشستمش 😭😭😭😭😭اوردم بیرون گفتم صدات در بیاد باز میزنم انداختمش تواتاقش الان دیدم خوابه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم توی خیلی از کشورهای پیشرفته این رفتار با بچه ها جرمهدولت بچهها رو از این مدل والدین میگیره و ...
تو خیلی کشور ها ام توهین هایی مثال کثافت اشغال حیون و ... مجازات داره من نمیگم کار این کاربر بده یا خوب من میگم کامنت ها از رفتار اسی بدتر بود والا میتونن بهترم نظز بدن مثل یه عده کاربر
از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم
این سایت اکثرا مادر هستیمچرا میاین با روح و روان ما بازی میکنین الان فقط دلت فحش میخواست؟مطمئن باش طی چند روز آینده از یکی قوی تر از خودت کتک میخوری دنیا همینطوریه فکر نکن چون زاییدیش میتونی هربلایی میخوای سرش بیاری هر وقت زورش رسید اونطوری که زدیش اونم تو رو بزنه اونوقت بزنش نه بچه ۳ ساله ای که توان نداره یه خوراکی برا خودش باز کنه
عذاب وجدان دارم همش زیرگوشش میزنم دوتا آخرشه در این حد اولین بار بود کتک زدم😭😭😭😭😭
دوست من پسر سه سالشو با شلنگ یدونه زد بعد بچه رو برده بود تو اتاق خوابونده بود،بعد از چند ساعت که میره بچه رو بیدار کنه بچه خون ریزی کرده بود مرده بود،این و گفتم درس عبرت بشه واست یوقت میبینی کار از کار گذشت
اره همکلاسیم بود همسایه مونم بود،بچه فضولی کرده بود زده بودش،درست نمیدونم کجاش ولی خونریزی داخلی فوت کرد بود مامانشم متوجه نشده بود فکر کرده بچه خوابیده
الان زن بابات چیکارمیکنه بابات چیزی نمیگف؟؟؟ انشاللهکه عذاب به قبرش بباره
ن یادمه فلفل قرمژ به دستش زمانی پدرم نبود درخموم میبست بعدش ازترس گریه الان زیر خاک ها من ک حلالش کردم چون سرطانش ب شدتتتتتت بدخیم بود بشدتتتتتتتت درد ناله بود
دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺