2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8633 بازدید | 228 پست

من تو این دوران خیلی بد میشم ،چیزی شبیه جنون .

شما که این مشکل رو داری حتما برو روانپزشک دارو بگیر .

شماتت نمیکنم ولی تا ده روز هر کاری میتونی بکن تا بچه ت شاد باشه.اگرچه بازم جبران نمیشه  

دوستان چ وضعشه ایشون حالش بده اومده اینجا حالا ار کاری ام کرده با زبون توهین آمیز چرا میگید توف تو ص ...

عزیزم توی خیلی از کشورهای پیشرفته این رفتار با بچه ها جرمه

دولت بچه‌ها رو از این مدل والدین میگیره و اجازه نمبده دیگه بچه کنار همچین مادری زندگی کنه

بعد شما انتظار دارید کاربرها چی بگن؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی خیلی از کشورهای پیشرفته این رفتار با بچه ها جرمهدولت بچه‌ها رو از این مدل والدین میگیره و ...

تو خیلی کشور ها ام توهین هایی مثال کثافت اشغال حیون و ... مجازات داره من نمیگم کار این کاربر بده یا خوب من میگم کامنت ها از رفتار اسی بدتر بود والا میتونن بهترم نظز بدن مثل یه عده کاربر

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

فقط دلم میخواد بدونم الان چجوری به صورت اون بچه طفل معصوم نگاه میکنی 

من حتی وقتی به کاری که کردی فکر میکنم اشکم در میاد چجوری دلت اومد یه بچه سه ساله رو انقدر بزنی 

این سایت اکثرا مادر هستیم‌چرا میاین با روح و روان ما بازی میکنین الان فقط دلت فحش میخواست؟مطمئن باش طی چند روز آینده از یکی قوی تر از خودت کتک میخوری دنیا همینطوریه فکر نکن چون زاییدیش میتونی هربلایی میخوای سرش بیاری هر وقت زورش رسید اونطوری که زدیش اونم تو رو بزنه اونوقت بزنش نه بچه ۳ ساله ای که توان نداره یه خوراکی برا خودش باز کنه

منم زن بابا ت حموم مینداختم فلفل تو دهنم کلاس ۵بودم هیچ وقت هیچ وقت یادم نیمره بزرگ شدم شدیدا عصبی ش ...

الان زن بابات چیکارمیکنه 

بابات چیزی نمیگف؟؟؟ 

انشاللهکه عذاب به قبرش بباره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عذاب وجدان دارم همش زیرگوشش میزنم دوتا آخرشه در این حد اولین بار بود کتک زدم😭😭😭😭😭

دوست من پسر سه سالشو با شلنگ یدونه زد بعد بچه رو برده بود تو اتاق خوابونده بود،بعد از چند ساعت که میره بچه رو بیدار کنه بچه خون ریزی کرده بود مرده بود،این و گفتم درس عبرت بشه واست یوقت میبینی کار از کار گذشت

دوست من پسر سه سالشو با شلنگ یدونه زد بعد بچه رو برده بود تو اتاق خوابونده بود،بعد از چند ساعت که می ...

جدی میگی؟

چطور زده بود؟ کجاش آسیب دیده بود؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

جدی میگی؟چطور زده بود؟ کجاش آسیب دیده بود؟

اره همکلاسیم بود همسایه مونم بود،بچه فضولی کرده بود زده بودش،درست نمیدونم کجاش ولی خونریزی داخلی فوت کرد بود مامانشم متوجه نشده بود فکر کرده بچه خوابیده

الان زن بابات چیکارمیکنه بابات چیزی نمیگف؟؟؟ انشاللهکه عذاب به قبرش بباره

ن یادمه فلفل قرمژ به دستش زمانی پدرم نبود درخموم میبست بعدش ازترس گریه الان زیر خاک ها من ک حلالش کردم چون سرطانش ب شدتتتتتت بدخیم بود بشدتتتتتتتت درد ناله بود 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺