2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8614 بازدید | 228 پست
تاثیر این کتک زدنا بعدا معلوم میشه تو بزرگسالیشالان عذاب وجدان داری میدونمسعی کن دیگه تکرار نکنی باش ...

منم زن بابا ت حموم مینداختم فلفل تو دهنم کلاس ۵بودم هیچ وقت هیچ وقت یادم نیمره بزرگ شدم شدیدا عصبی شدم کارم ب قرص اعصاب 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ازت نگذره اسی چجوری دلت اومد اون طفل معصمو بزنی کافر همه پریود میشن باید بزنن اطرافیانو بکشنحتما ...

والا منم تا یادمه مامانم تا همین ۱۳ سالگی میزدم 🥲🥲🙂🙂

هنوز یادمه بچه که بودم اینقدر میزدم بعدم میزاشتم پشت در که آره تو باید ادب بشی از ترس می‌لرزیدم به خودم

آدم ساده ایه و عصبی نمیدونم چجوری ببخشمش 🙂

کاش می‌فهمیدم مادر خوب داشتن چجوریه

تاپیک دروغهههتاپیک قبلشو نگاه کنید میگه یکساله ازدواج کردمچجوری بچه سه ساله داره

واقعا خدا ازتون نگذره اینطوری با احساسات مردم بازی میکنید

آخه مگه چی بهتون میرسه 

چقدر مردم بی وجدان شدن واقعا الان چند نفر بخاطر این تاپیک ناراحت شدن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

امیدوارم راست نباشه ولی اگه حتی راست نیست یه آدم دیوونه می‌تونه انقدر خشن و کثیف فکر کنه 

اگه راستم هست متاسفم واقعا خدا به چه آدمایی بچه میده 

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭
دروغه تو تاپیک قبلی گفت امسال ازدواج کردم چجوری امسال ازدواج کرده و بچه سه ساله داره

خدا لعنتش کنه با روح و روان من یکی بازی کرد

گزارشش بزنید

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

امیدوارم راست نباشه ولی اگه حتی راست نیست یه آدم دیوونه می‌تونه انقدر خشن و کثیف فکر کنه اگه راستم ه ...

بنظرم میتونه راست باشه چون مامان من که مثلا معلمه و ادعای اخلاقش میشه دقیقا همینجوری بود

بنظرم میتونه راست باشه چون مامان من که مثلا معلمه و ادعای اخلاقش میشه دقیقا همینجوری بود

آخی 😢😢 کاش خدا به اینجور آدما بچه نمی‌داد جالبه این همه زده اصلا پشیمون نشده 😑😑

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭