2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8610 بازدید | 228 پست

سلام مادر عزیز،واقعیت ماجرا من تا حالا در اطرافم ندیدم فردی که با کتک بزرگ شده باشه و الان آدم موفقی باشه... انقدر که دچار مشکلات روحی و روانی و شخصیتی می‌شن که از بقیه مسائل جا می‌مونن و پیشرفتی هم در نهایت حاصل نمی‌شه

در ازدواج ناموفق، در تحصیل ناموفق، در زندگی ناموفق، در روابط با دیگران حتی یه همکار و همسایه ساده ناموفق و...

من اینجا زیاد نمیام شاید یه حکمتی داشته امروز سر زدم و صحبت های شما رو دیدم،خداوند به پدر و مادر لطف می‌کنه و بنده ای که برای خلقتش مدتهای زیادی وقت گذاشته رو در اختیار شما قرار می‌ده که تربیتش کنید،حالا که لایق این محبت خدا بودید قدر پسرتون رو بیشتر بدونید.

در آینده دچار هر مشکلی بشه تو هر سنی هم باشه فراموش نمی‌کنه این رفتار ها رو و قطعا پدر و مادر هم عذاب می‌کشن از شکست بچه هاشون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم هر لباس نوعی بخرم یا پارش میکنه یا لاکیش میکنه امروز دیدم لباس نوعش بهش لاک بنفش زده عصبی ...

خدا ازت نگذره کافر

کسایی مثل تو اسی باعث میشن

بچه ها عقده ای افسرده با مشکلات عصاب ب بار میان

مامان منم مثل شماها بود

بچگیم کلی کتکم زد

دچارافسردگی حادشدم

چندین سال انواع روانشناس روانپزشکارو رفتم خوب نشدم

تهش باسختی بلاخره تونستم افسردگی حادمو ب معمولی تبدیل کنم

بارها مادرم سعی کرده کتکای بچگیمو جبران کنه

ولی کل دنیارم بریزه ب پام جبران کوچیک ترین سیلیش هم نمیشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀