2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8636 بازدید | 228 پست

عزیزم پریود بودی که بودی اعصابم نداشتی فوقش سرش داد میزدی نه که بگیری بچه رو این همه بزنی طفل معصوم چه گناهی کرده بود، حتما یه روانشناس برو فکر نکن دارم توهین میکنم این توهین نیس برای این میگم که اون کمکت میکنه تو این شرایط بتونب خودت و اروم کنی به اعصابت مسلط باشی 

تروخدا اگه اعصاب ندارید بچه نیارید فکر نکنید چون بچه اس یادش نمیمونه اتفاقا تا آخر عمر همه حرکات و حرفای شما رو یادش میمونه من بچه بودم مامانم و اذیت کردم بهم با یه لحنی گفت میرم مامان یکی دیگه میشم کلا یه سری حرفایی زد که هنوز که هنوزه من یادمه هیچ وقت یادم نمیره چجوری اون موقع با حرفاش به من استرس داد منو اذیت کرد 

یا خدااا بمیرم براش 

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن رابطت باهاش چطوره ؟ ببخشید میپرسم

الان خوبه بیشتر از آجی کوچیکم دوسم داره ولی تا وقتی که هرچی بهم میگه بگم چشم نمیدونم بخاطر سنشه یا چی ولی اصلا میگه اوقات فراغت نباید داشته باشین منو آجیم قایمکی فیلم میبینیم 

والا منم تا یادمه مامانم تا همین ۱۳ سالگی میزدم 🥲🥲🙂🙂هنوز یادمه بچه که بودم اینقدر میزدم بعدم میز ...

الهی بمیرام برات دختر  💔💔

هیچ وقت این چیزا از یاد نمیره تا اخرین نفس ادم توی ذهنش میمونه

ولی تو مادر خوبی میشه برعکس مامانت

تو طعم مادر داشتنو بعدا با مادری کردن برای بچت میچشی دختر خوب ❤

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

الان خوبه بیشتر از آجی کوچیکم دوسم داره ولی تا وقتی که هرچی بهم میگه بگم چشم نمیدونم بخاطر سنشه یا چ ...

آخی عزیزم ، امیدوارم همیشه حال تون خوب باشه ❤️

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭

دوستان چ وضعشه ایشون حالش بده اومده اینجا حالا ار کاری ام کرده با زبون توهین آمیز چرا میگید 

توف تو صورتت و وحشی گمشو کثافت ... اینا چیه میگید بهش😐

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

حتی اگه دروغ باشه نشون میده استارتر اسن تاپیک چه ادم بیمار و خطرناکیه که کتک زدن و اسیب به بچه سه ساله رو اینجوری مجسم میکنه و در موردش تاپیک هم میزنه

مراقب بچه هاتون باشید

از این گرگ ها زیاده توی جامعه