2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 163 پست

شوهرتون آدم خوبیه 

مرد بوده که بعد ۷سال با اینکه شما براش شاید خیلیم تکراری بودی اومده جلو ازدواج کرده 

درباره ی بچه هم که حیف واقعا دوقلو بوده خیلی حیف شده ولی خب تو زمان مناسبی نبوده نباید ب وجود میومد ولی خب دیگه گذشته..

الانم یکی دوسال استراحت کن من خودم بچه دارم خیلی سخته انشاالله بعد دوسال میاری اونموقع دیگه شوهرتم راضی میشه مطمئن باش 

شوهرم ب من می‌گفت اسسسم بچرو نیار اصلا منم گفتم باشه بعد دوسال خودش اومد گفت من الان احساس میکنم میتونم پدر شم دوباره بعد دوسال گفت یکی دیگه بیاریم الانم همش میگه توروخدا بیا سومین بیاریم ولی من دیگه گوش نمیدم🤦‍♀️😐

خودش دوران نامزدی به دنیا اومد و از تمام خانواده پدریش متنفره حتی مادربزرگشبخاطر همین موضوع میگه چون ...

با اینکه خودش همچین تجربه ای داشته 

بازم نتونسته خودشو کنترل کنه 

از دست این ادما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون آدم خوبیه مرد بوده که بعد ۷سال با اینکه شما براش شاید خیلیم تکراری بودی اومده جلو ازدواج کرد ...

ممنون عزیزم انشالله🥲

بديش اینه از سر سادگی اوایل عقد به مادرشوهرم گفتم خیلی دلم میخواد زود بچه بیاریم

اون الان همش میره لیلی به لالای پسرش میزاره چون میدونه پسرش میترسه

همش دم گوشش میخونه میگه کسی نمیتونه مسئولیت بچه قبول کنی هرکی بچه داره از قبل داره دیگه همه سگ د گربه نگه میدارن خیلی ناراحتم که اون از این موضوع داره سو استفاده میکنه 

شوهرم یه مغازه و خونه داره داره از خودش کافه رستوران هم داره وضعش بد نیست که بگم فقیره 

میدونم چون مادرش از این تصمیمش حمایت میکنه حرف من بی تاثیر

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

کلا اختلاف سنی رو بزار کنار... ازدواجت با همچین مردی که نه سلامتیت براش مهم نه مسئولیت نه جرات کاری که کرد رو بدوش بکشه اشتباه ترین کار بود. شایدم تاوان جون اون دو طفل که الان این شده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کلا اختلاف سنی رو بزار کنار... ازدواجت با همچین مردی که نه سلامتیت براش مهم نه مسئولیت نه جرات کاری ...

دقیقا به همین فکر میکنم وقتی برای سونوی بقایا رفتم اونجا فهمیدم که دوقلو بودن چون سونوگراف گفت خانوم چجور سونوی بقایا اومدی که بارداری؟

اونجا یه نشونه بود که نگهش دارم 

ولی کوتاه نیومدم که

دوباره رفتم شیاف گذاشتم 

خاک بر سرم

کاش واقعا تاوانش باشه حداقل با خیال راحت میگم دارم تاوان پس میدم

هووووفاحساس میکنم منو گول زدهاگه این قاطعیت رو موقع دوستی بهم نشون میدادازدواج نمیکردم باهاش واقعامن ...

خب عزیزه من تو این همه داری از اختلاف نظرت میگی .

ببین داری میگی میخوام جدا شم.

کسی که اینو بگه پس احتمالشم هست که بشه.

بعد تو چجور توی این شرایط میخوای بچه بیاری عزیزدلم.

نکن با بچه ت اینکارو نکن بچه پدر و مادر رو باهم میخواد.

ب خودت بیا.عاقل شو.اول ببین چند چندی.

بعضی دوستان حرفای خوبی بهت زدن.یه مدت اسم بچه نیار .

زندگی کن ببینم چند مرده حلاجیت. 

اختلاف سنی چیه.

وقتی حس کردی میتونید هر دو نفرتون پدر و مادر خوبی باشید بعد بیفت ب فکر خواهشن.

چرا انقد سطحی ب زندگی فکر میکنی!!

ب خودت بیا قشنگم

دقیقا به همین فکر میکنم وقتی برای سونوی بقایا رفتم اونجا فهمیدم که دوقلو بودن چون سونوگراف گفت خانوم ...

توکل برخدا... دیگه کاری که شده ولی سخت حس مادرانه ارو تجربه نکنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب عزیزه من تو این همه داری از اختلاف نظرت میگی .ببین داری میگی میخوام جدا شم.کسی که اینو بگه پس احت ...

نمیگم الان میخوام جدا بشم

میگم اگه همینجوری مدام بخواد سر باز بزنه واقعا به فکر جدایی میوفتم این چه زندگیه که با دروغ میره جلو مگه من دروغ میگم آخه😭😭من بیشتر بخاطر بچه ازدواج کردم وگرنه ۸ صبح تا ۲ شب تنها بودن چه خوبی داشت که این‌قدر بخوام بخاطرش اذیت بشم

هووووفاحساس میکنم منو گول زدهاگه این قاطعیت رو موقع دوستی بهم نشون میدادازدواج نمیکردم باهاش واقعامن ...

ببین خودتو بهش ثابت کن.شاید اون اینو ازت میخواد

یدندگی و لجبازی بزار کنار

همو واقعا خوب بشناسیت زیر یه سقف

تا انشالله یه تصمیم درست بگیری

ببین خودتو بهش ثابت کن.شاید اون اینو ازت میخوادیدندگی و لجبازی بزار کنارهمو واقعا خوب بشناسیت زیر یه ...

فکر کنم بدونم مشکلش چیه

من عصبی میشم داد میزنم کنترل خشمم پایینه

همیشه میگه تا آدم نشی خبری نیست

دیشب هم میگفت مامان من که میبینی اینقدر آرومه بابام تربیتش کرده یعنی در فکر تربیت کردن منه

واسه همین از اهرم فشار استفاده میکنه چون بچه بیاریم دیگه اهرم نداره

نمیگم الان میخوام جدا بشممیگم اگه همینجوری مدام بخواد سر باز بزنه واقعا به فکر جدایی میوفتم این چه ز ...

خوااااااهرانه بهت میگم بخدا

چون سنتون کمه افتادید تو فاز بچه بازی بخدا

تو برمیگردی میگی من  فقط بخاطر بچه ازدواج کردم حتی اینم بهش گفتم!

اصن فک کن شوهرت اینو به تو بگه

ینی کشکککک ینی اصن تو مهم نیستی چه حسی داری؟؟

ببین زندگی مسخره بازی نیست از خواهر بزرگت اینو قبول کن

خودت برو مشاوره ن شوهرت

قشنگگگگگ زندگیتو بگیر دستت با محبت با رفتار خوب

بگو راستش من بچه گی کردم که فقط گفتم بچه مهمه

ن تو مهم تری.

ببینی محبت زندگی رو شیرین میکنه

زندگی که شیرین شه مرد اون موقع است ک بچه میخواد از زنی که واقععععااااا دوسش داره.

اینا رو از خودم نمیگم حاصل سالها مطالعه است.

من حداقل ۱۰ سال از تو بزرگترم.

فک کن ب حرفام.

خوااااااهرانه بهت میگم بخداچون سنتون کمه افتادید تو فاز بچه بازی بخداتو برمیگردی میگی من فقط بخاطر ...

راست میگی؟😭

یعنی ممکنه نظرش عوض شه؟

یعنی به نظرت الان رفتار من مشکل داره؟

چجوری باید رفتار کنم یکی دیگه نگم بچه

یکی داد نزنم

بسه؟ وای خیلی سخته استرس دارم

اگه همه اینکاررو بکنم بازم بگه نه چی اونجا حرصم میگیره

استارتر بیکاری و فکر و خیال و خونه موندن باعث شده نیاز به بچه تو وجودت تشدید بشه. خودتو سرگرم کن. تو خونه ورزش کن، کتاب بخون، کلاس های آنلاین شرکت کن. اگه نمیذاره جاهای مختلف بری بگرد امام زاده یا مراکز فرهنگی تو شهرتون که همه خانم هستن و کلاس های هنری برگزار میکنن پیدا کن و شرکت کن.