2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 163 پست
وای توی دوستی پس حقته الان ب حرفاش عمل نکنه و بزنه زیرش

خب من اشتیاقم به ازدواج ۶۰ درصد بخاطر بچه بود

۴۰ درصد بخاطر خودش بود

خودشم میدونه اینو

وگرنه ما که ۷ سال دوست بودیم کار نکرده نداشتیم تقریبا هم داشتیم باهم زندگی می‌کردیم 

الان که زده زیرش ادای مردای سنتی در میاره حرصم گرفته

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

نهههههه خانووووماپن مایند بود خیر سرش رو صورتش تتو داره امروزیه مثلا

همون مثلااااا امروزیه وگرنه افکارش به روز نیست

تو تنها توی خونه چکار میکنی؟؟؟؟ حوصله ات سر نمیره؟؟

نمیشه یک شیفت بری توی کافی شاپ پیش خودش کار کنی؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا...پس چاره ای جز سقط کردن نداشتی الانم برو پیش مشاور گرچه با این طرز فکر شوهرت مشاور هم فکر ن ...

مشاور قبول نداره

از نظرش هیچکس بهتر از این نمی‌فهمه

ببخشید ولی شما خودت افراطی هستی.اصلا نمیدونی شرایط چی بوده و داستان چی بوده میگی از پدرمادرت بابت قا ...

نه نوجوونای عزیز من اشتباه کردم ایشون راست میگه

وقتی پدر مادرتون شناسامه اتونو قایم کردن و گفتن تا قیامت پس نمیدن برین دستشونو ماچ کنید بگید باشه هرجور عشقته بابام مامانم اصلا مرسی که این لطفو درحقم کردید که حتی نمیتونم ی آب معدنی بگیرم😂😂

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ولی منی که بچه دارم میگم خیلی بچه داری مسئولیت داره یه جاهایی کم آوردم ولی مجبور بودم به خاطر بچم اد ...

هووووف

احساس میکنم منو گول زده

اگه این قاطعیت رو موقع دوستی بهم نشون میداد

ازدواج نمیکردم باهاش واقعا

من بیشتر بخاطر اینکه زودتر بتونیم بچه بیاریم ازدواج کردم وگرنه الان که ۸ صبح تا ۱۲ شب تنهام چیه این زندگی دلخوشم کنه نگهم داره واقعا دارم به جدایی فکر میکنم

چشم مردم هم یهو عوض شدن😂 مردمی که چله برگذار میکنن و یک ثانیه نمازشون دیر نمیشه یکبار هم معنی قرانو ...

بله منم با تک تک جملات شما صددرصد موافقم

فقط با یک چیز مخالفم و اونم اینه که بنظرم شما هدفتون اینه تا وقتی که تو این کشورید میخواید سرپوش بزارید رو مشکلات نه در برابرش قرار بگیرید

سقط یعنی پاک کردن صورت مسئله، اما بدنیا آوردن بچه با افتخار تمام و زدن تو دهن هرکی که ککه خوری میکنه (البته تا جایی که زورت میرسه) میشه مقاومت کردن

حالا بعد موقعیت بوجود اومد پامیشی با خیال راحت میری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نه نوجوونای عزیز من اشتباه کردم ایشون راست میگهوقتی پدر مادرتون شناسامه اتونو قایم کردن و گفتن تا قی ...

شما از کجا فهمیدین خانوادش گفتن تا آخر عمر پس نمیدن؟

شاید این وسط مشکلی بوده ک راضی ب ازدواجشون نبودن.

اگه توی زندگیت هم همینطوری عجولانه و هیجانی تصمیم میگیری وای ب حال اطرافیانت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
همون مثلااااا امروزیه وگرنه افکارش به روز نیستتو تنها توی خونه چکار میکنی؟؟؟؟ حوصله ات سر نمیره؟؟نمی ...

میگه نه اینجا مردا پاتوق میکنن جای زن نیست

واسه همین میگم پوسیدم دیگه 

شما از کجا فهمیدین خانوادش گفتن تا آخر عمر پس نمیدن؟شاید این وسط مشکلی بوده ک راضی ب ازدواجشون نبودن ...

شما مثل اینکه در جریان مشکل کار نیستین

آره هروقت اطرافیانم شناسامه امو دزدین و قایم کردن و من خواستم فقط برای اینکه پسش بدن ازشون شکایت کنم من میشم مقصر جریان و اونا خوبه

اگه مشکل بوده میتونستن عین آدم متمدن بیان راجع بهش صحبت کنن این راهشه؟؟ تازه قانونا بهشون مربوط نمیشه اصلا

شما با این عقایدت ریپلای نکنی بهتره چون ۱۸۰ درجه در تضادیم و به علاوه شما سعی داری عقایدت رو تحمیل کنی و وانمود میکنی که نظر من اشتباهه

شما هرجور دوست داری در رابطه با اطرافیان و آشناهات رفتار کن اما لطفا به بقیه و به خصوص من گیر نده

همین که بعد هفت سال رابطه بدون‌تعهد و سقط جنین و .. این آقا رضایت به ازدواج داده و عقد کرده اسی رو ب ...

دوران دوستی اینجوری نمی‌کرد

خدایی خیلی کاریه

ولی احساس میکنم اعتماد به نفسش کمه

که این‌قدر میترسه

اومده تو زندگی جا خورده ببین از همون جایی که تو عقد مجبورت کرده سقط کنی باید میفهمیدی عقیده طرفت چیه

قبل از عقد باردار شده توی دوستی ،

ولی از همون اول شوهره مسئولیت کارخودشو گردن نگرفته ک سقط کردن

بعدا هم نمیگیره دیگه 

بخدا اگر همه چی دست من بود نصف بیشتر آدمارو عقیم میکردم، واقعا بعضیا لیاقت چشیدن حس بچه دار شدنو ندا ...

میگه آبرومون می‌رفت. من ۳ سال بعد ازدواج کردیم مدام می‌گفت فکر کن الان با دوتا بچه ۳ ساله باید چیکار میکردیم چقدر حرف میزدن پشتمون کجا باید میموندیم این ۳ سال

شما مثل اینکه در جریان مشکل کار نیستینآره هروقت اطرافیانم شناسامه امو دزدین و قایم کردن و من خواستم ...

اینی ک توی امضات نوشتی تحمیل عقاید و فلان.

ینی فقط کسایی ک با من هم عقیده ان باهام صحبت کنم چون من تحمل شنیدن حرف مخالف رو ندارم و زورم میگیره یکی باهام بحث کنه.چون میترسی از شنیدن حرفای جدید یا حرفایی ک تو و فکرتو ب چالش بکشه.

شب بخیر

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
به جای ناکار کردن مردم باید فرهنگو درست کردهمین الان سقط غیرقانونیه ولی از اونور اگه دختر مجرد حامله ...

دقیقا شوهرمم اینجوری فکر میکنه

چون خودش دوران نامزدی به دنیا اومد

خونه مادربزرگش تا مدت ها تا ۷ سالگی خودش زندگی کردن تا تونستن برن سر زندگیشون خاطرات بد داره

شما مثل اینکه در جریان مشکل کار نیستینآره هروقت اطرافیانم شناسامه امو دزدین و قایم کردن و من خواستم ...

در ضمن کلا خیلی عصبی هستی.چندبار پست هات رو دیدم.همینجوری تهاجمی جواب میدی

واسه خودت خوب نیست.یه روانشناس برو