2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 163 پست
مممنونم عزیزم😭💗

قربونتم❤️😘

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از هول هلیم داری می‌افتی تو دیگاختلاف سنی با مادرت طبیعی و عادیشما به خاطر این موضوع داری زندگیت رو ...

آره فکر کنم همین اتفاق داره برام میوفته

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز منبچه در این دوره و زمونه اول از همه پدر و مادر سالم از نظر روحی و جسمی میخواد...بعدشم شوهرت با ...

راست میگی ولی پس من چی

من که همه ی عمرم خواستمش

گناه من چیه گول این بی خدا رو خوردم

خب این حرفش درستهبالخره اینجا ایرانه ...بدون عقد بچه دار شدن هنوز جا نیوفتاده خانم خانما

بله

کاملا قبول دارم

درسته تلخه، ولی به هرحال حقیقته

اما با نادیده گرفتن حرف مردم میتونیم به زور جاش بندازیم... بهتره از خودمون شروع کنیم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

راست میگی ولی پس من چیمن که همه ی عمرم خواستمشگناه من چیه گول این بی خدا رو خوردم

ادای آدم های قربانی رو درنیار 

چه گولی خوردی؟؟؟

تو خیلی شیطون بودی...سن کم وارد رابطه شدی...اونم کامل...بعدشم هنوز نه عقد نه ازدواج هی میگفتی بچه بچه.

بابا بچه که عروسک نیست...وقت میخواد حوصله میخواد خانواده میخواد 

ادای آدم های قربانی رو درنیار چه گولی خوردی؟؟؟تو خیلی شیطون بودی...سن کم وارد رابطه شدی...اونم کامل. ...

عزیزم یه لحظه پاچه منو از تو دهنت در بیار ببین

گول خوردم سر موضوعی که سرش مشکل دارم یعنی قبلا موافق بچه بود و قول و قرار میذاشت الان زده زیرش

نگفتم بهم تجاوز کرده مخالف شیطون بودن خودم هم نیستم 

حرف من قول و قرارمونه با خودش مشکلی ندارم حتی با اینکه محدود کرده منو بازم مشکلم سر بیرون رفتن نیست متوجهی عزیزم؟

مشکلم اینه اصلا انگار یه آدم دیگه شده منکر حرف های خودش شده

ادای آدم های قربانی رو درنیار چه گولی خوردی؟؟؟تو خیلی شیطون بودی...سن کم وارد رابطه شدی...اونم کامل. ...

دقیقا برا عشقو حال خودشون وبی حیایی کردن 

زدن دوتا بچه رو کشتن 

بعد میگه گناه من چیه!!!

دقیقا برا عشقو حال خودشون وبی حیایی کردن زدن دوتا بچه رو کشتن بعد میگه گناه من چیه!!!

عزیزم اینکه کل فامیل و دوست و آشنا می‌فهمیدن بدتر نبود از نظرت؟

اونم ما که خانواده ها ۳ سال بعد از این ماجرا راضی شدن فکر کن چقدر تنش به وجود میومد توی این ۳ سال 

خب چی شد که قبول کردی همچین کاریو؟

قول داد گفت شرایطمون اوکی بشه بتونیم بریم سر زندگیمون خونش دست مستاجر بود تازه هم قرارداد بسته بود پول رو هم گرفته بود خرج کرده بود با حرف راضیم کرد گفت الان همه با رابطه ما مشکل دارن همینجوری مارو نمی‌پذیرن فکر کردی با دوتا بچه میپذیرن اونا چه گناهی کردن بخاطر ما دو نفر انگ حرومی بهشون بخوره یک عمر سرشون خم باشه بزار بریم سر زندگیمون با ابرو بچه بیاریم

میگفت بزرگ میشن میگن غلط کردی بخاطر عشق و حال یک لحظه مارو به دنیا آوردی انگ به ما چسبوندی نتونستی خودتو نگه داری و....

عزیزم اینکه کل فامیل و دوست و آشنا می‌فهمیدن بدتر نبود از نظرت؟اونم ما که خانواده ها ۳ سال بعد از ای ...

درسته سختیاشو داشتو یه مدت مردم حرف میزدن بعد تموم میشد ک بالاخره

الانم شاید چون شوهرت سنش کمه مقاومت میکنه

بعدا باز شاید نظرش عوض شد 

درسته سختیاشو داشتو یه مدت مردم حرف میزدن بعد تموم میشد ک بالاخرهالانم شاید چون شوهرت سنش کمه مقاومت ...

خودش دوران نامزدی به دنیا اومد و از تمام خانواده پدریش متنفره حتی مادربزرگش

بخاطر همین موضوع میگه چون من نامزدی به دنیا اومدم مادربزرگم با اینکه من بزرگ بودم بهم میگفت تو نوه من نیستی معلوم نیست پدرت کیه با اینکه کپی پدرشه قیافش

خاطره بد داره

الان دیگه از اونور بوم داره میوفته