2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 69767 بازدید | 167 پست
انشاالله سلامتیشون رو بدست میارن ، بخاطر داروهای شیمی درمانی کلسیم تو بدن تحلیل میره و مشکلات استخوا ...

ممنونم بابت راهنمایی تون عزیزم ♥️ 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامپسرم یک هفته پیش شیمی درمانی کرده الان دل درد داره نمیدونم چیکارش کنم بهتر یشه

به دکترش مراجعه کنید اگه در دسترس نیست ببرید دکتر داخلی.

احتمالا عوارض جانبی دارو هست خوب میشه ان شاء الله 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قبل از دریافت دارو، اگه دکتر قرص کنترل تهوع نداده حتما ازش بخواهید تجویز کنه. خیلی کمک کننده است. بع ...

مادر همسر من در اثر شیمی درمانی نارسایی کلیه گرفته ،فقط سه روزه شیمی درمانی شده...دیالیز کردنش...اطلاع ندارید کسی اینجور بوده کلیه خوب شده یا نه؟

مادر همسر من در اثر شیمی درمانی نارسایی کلیه گرفته ،فقط سه روزه شیمی درمانی شده...دیالیز کردنش...اطل ...

باید به دکتر نفرولوژیست مراجعه کنند و همینطور با دکتر آنکولوژیست مشورت کنن که با این شرایط کلیه ی بیمار، احتمالا نوع و دوز داروها رو تغییر میدن.

سلام عزیزم من دو دوره سرطان سینه گرفتم تجربه من از تهوع و این جور مسائل آب لیموترش تازه و دم کرده زن ...

سلام ببخشین چند جلسه برا درمان رفتین ؟

آیا حالتون خیلی بد شده بود بعد اتمام دوران شیمی درمان؟

سلام عزیزم 

حال مادرتون چطوره؟

من متاسفانه پدرم یک توده توی ریه دارن و ما تازه دو هفته اس که فهمیدیم. البته از دو سه ماه قبل سرفه ها و نشانه ها شروع شد اما دکترای شهر خودمون مرتب میگفتن حساسیت هست.

الان دکترا میگن که متاستاز استخوان داره و مثل مادر شما بیماریش لا علاج هست و باید مرتبا تحت درمان باشن.

گفتن که احتمالا باید عمل پیوند هم انجام بدن.

فردا هم اولین جلسه‌ی شیمی درمانیشون انجام میشه.

من تاپیک شما و تجربیاتتون رو خوندم.

اما چون شرایط مشابهی داشتیم، خواستم ازتون بپرسم آیا چیز اضافه تری هست که فکر کنید می‌تونه بهمون کمک کنه و بهم بگید؟

سلام عزیزم حال مادرتون چطوره؟من متاسفانه پدرم یک توده توی ریه دارن و ما تازه دو هفته اس که فهمیدیم. ...

سلام عزیزم 

امیدوارم به زودی پدرتون سلامتی کامل رو به دست بیارن.

امیدوار باشید و با توکل به خدا درمان رو ادامه بدید.قوی باشید و روحیه خودتون و بیمار رو خوب نگه دارید. ان شاء الله همه چیز خوب پیش میره.

سلام عزیزم امیدوارم به زودی پدرتون سلامتی کامل رو به دست بیارن.امیدوار باشید و با توکل به خدا درمان ...

خیلی ممنون عزیزم.

بله ما هم تمام توکلمون به خداست و جز خودش کسی رو نداریم.

فقط عزیزم یک سوال داشتم.

من الان پدرم به شدت استخوناش درگیر هستند و درد خیییلی زیادی رو تحمل می‌کنه.

شما زمانی که این تاپیک رو زدید تقریبا دو سال پیش بوده. خواستم بپرسم الان با گذشت دو سال حال مادر محترمتون چطوره؟ آیا روند درمان تونسته ایشون رو به زندگی عادی برگردونه؟

و اینکه بعد از دو سال شیمی درمانی هاشون چند وقتی یکبار انجام میشه؟

آیا عمل پیوند هم انجام دادند؟

خیلی ممنون عزیزم.بله ما هم تمام توکلمون به خداست و جز خودش کسی رو نداریم.فقط عزیزم یک سوال داشتم.من ...

عزیزم دکتر برای مامان قرص فاروکسی نوشته که موقع درد بخوره. برای دردهای زیاد، باید طبق دستور و سر ساعت قرص بخورن تا درد کنترل بشه.

حال عمومی مامان بد نیست و هر سه هفته تا یک ماه یه بار دارو دریافت میکنه.

عملی انجام نداد. اصلاً شرایط عمل نداره.

سلام خوبیدمیشه در مورد روند بیماری مادرتون بهم بگید و نتیجه ای که گرفتیدمنم پدرم مبتلا هست

سلام عزیزم 

مادر من سرطان متاستاتیک داره و دو سال و نیم هست که تحت درمانه. حال عمومی مامان خوبه ولی خب روزهای اول که دارو دریافت کرده خسته است و بی حال.

ان شاء الله پدرتون سلامتی کامل رو به دست بیارن.

سلام عزیزم مادر من سرطان متاستاتیک داره و دو سال و نیم هست که تحت درمانه. حال عمومی مامان خوبه ولی خ ...

الحمدالله و شکر خدا که حالش خوبه

اگه اذیت نمیشی ممکنه بگی هر چند وقت میرفت شیمی درمانی اوایلش،  کلا توده از بین رفت مراحل شیمی درمانی نگهدارنده رو شروع کردن

پدر من هفته ای ۱بار بعد ۲ هفته استراحت ،ماهی ۴ بار میشه 

چقدر از کپسول کمکی استفاده میکرد

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

خدایا همه بیماران سرطانی و صعب العلاج رو عافیت بده 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚