این چه شوهریه دیگه ،یچه که نیست ،انگار شیرخوره س شیرش و ندادی ...حالا من شوهرم یوقتا میره خونه مادرش دو روزم میمیونه ،مثلا الان خونه مادرشه از دیروز ،منم تنهام،ببخشید انگار دنباله بهانه س
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی دونفرس دیگه. وقتی ازت همچین خواسته ای داشته بهتر بود به خواستش احترام می ذاشتی، به مامانتم همینو می گفتی تا به همه نشون بدی اولویت رندگی خودته در حال حاضر. خودت قلقشو بهتر بلدی. همینو می دونم که اگه زندگیتو دوسش داری لجبازی نکن و بین خودتون حلش کن
زندگی دونفرس دیگه. وقتی ازت همچین خواسته ای داشته بهتر بود به خواستش احترام می ذاشتی، به مامانتم همی ...
بله ولی یوقتایی مجبور میشی مثلا اگر من میرفتم مادرم گریه میکرد زندگی به کام برادرم تلخ میکرد منم انتظار دارم شوهرم اینو درک کنه تا بعداً تلفنی مادرمو راضی میکردم یا نمیرفتم یک مدت تا شوهرم اجازه میداد که حداقل یشب بمونم