2777
2789
عنوان

دارم از غصه دق میکنم بیاید

223 بازدید | 14 پست

من یک ماه پیش رفتم خونه مادرشوهر برای زندگی 

حالا بعد یک ماه حالا مشکلاتم داشتیم  رفتم خونه مادرم گفت مریضم  شوهرم گفت صبح تا غروب برو باز بیا فرداش برو اما رفتم مادرم نزاشت غروبش برگردم حالا شوهرم میگه طلاق چیکار کنم 

این چه شوهریه دیگه ،یچه که نیست ،انگار شیرخوره س شیرش و ندادی ...حالا من شوهرم یوقتا میره خونه مادرش دو روزم میمیونه ،مثلا الان خونه مادرشه از دیروز ،منم تنهام،ببخشید انگار دنباله بهانه س 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی دونفرس دیگه. وقتی ازت همچین خواسته ای داشته بهتر بود به خواستش احترام می ذاشتی، به مامانتم همینو می گفتی تا به همه نشون بدی اولویت رندگی خودته در حال حاضر. خودت قلقشو بهتر بلدی. همینو می دونم که اگه زندگیتو دوسش داری لجبازی نکن و بین خودتون حلش کن

زندگی دونفرس دیگه. وقتی ازت همچین خواسته ای داشته بهتر بود به خواستش احترام می ذاشتی، به مامانتم همی ...

بله ولی یوقتایی مجبور میشی مثلا اگر من میرفتم مادرم گریه میکرد زندگی به کام برادرم تلخ میکرد منم انتظار دارم شوهرم اینو درک کنه  تا بعداً تلفنی مادرمو راضی  میکردم یا نمی‌رفتم یک مدت تا شوهرم اجازه میداد که حداقل یشب بمونم 

بله ولی یوقتایی مجبور میشی مثلا اگر من میرفتم مادرم گریه میکرد زندگی به کام برادرم تلخ میکرد منم انت ...

شوهرتم احمقه مگه کوجا بودی خونه مادرت بودی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

😂😐👍🏻

مردا مودی ان جدی نگیر 

با زبون خرش کن بگو عزیزم ببخشید برنامه بهم ریخت همینطور ک گاهی مادرت ب من احتیاج پیدا میکنه مامان منم اونشب نتونست دل بکنه نذاشت برگردم دفعه بعدی خودم مدیریتش میکنم 

وقتی بلاک می‌کنه اذیت می‌کنه

مگه دوست پسره ک بلاکت کنه خب زنگش ک میتونی بزنی.

وقتی مودیه و کارای بچگانه میکنه بی محلی کن و ریلکس باش شاید میخواد ببینه پیگیری بیشتر اذیتت میکنه

پشت سرهم زنگ نزن. یکمی زمان بده. بذار اون ببینه تو کجایی، چرا زنگ نمی زنی. بعد که سراغتو گرفت همینطوری با زبون خرش کن. 

بچه ننه است یا نیست، بالاخره قبول کردی باهش زندگی کنی. باید راهشو پیدا کنی