بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
من عقد نامع ام ک سنی هستیم و تو مسجد نوشته شده مهریه ام کامل نوشته شده اما تو عقدنامه محضری اینا زرنگی کردن و ده تا سکه ثبت کردن ک پول محضردار بابت مهریه بالا گرون نشه 🫤
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شاید ماهی ی بار اتفاق میوفته ک اونم میرینه ب اعصابم با همین حرفش ک اگ راضی نیستی پاشو برو طلاق بگیر
یه خاتم همش تو دعوادمیگفت طلاق آخرش شوهرش گفت مهریه ات رو بهت میدم الا وبلا باید جدا بشیم .واقعا نمیدونم ایده ی خوبی هست که بگی باشه طلاق شاید منتظر هست که اینو بگی .بایه آدم زبر و زرنگ مشورت کنید .
آره عزیزم خوب شد . البته شوهر من خیلی ب حرف خانوادش بود اعتیاد داشت به الکل و مواد . رفیق بازی دختر بازی میکرد از وقتی هم باردار شدم بعد از چن ماهش ک خواهرش فهمید و ناراحت شد شوهرم بد بودنو شروع کرد دیگه بعد زایمان اوج گرفت اعتیاد و خیانت و .... پوستم کنده شد پیر شدم تا درست شد ولی بازم اون خواهرش هنوز کرم میریزه. ببین نقطه ضعفش چیه بااون برو جلو که دست برداره ازین عادتش