2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 118 پست
مگه ارث بهش رسیده؟؟

نه اونو دادشاش مغازه دارن اینم شریکه مغازه هم رونق خوبی داره ۱۵ ساله مغازه لوازم یدکی دارن برادراش چ اونایی ک شریکن چ اونایی ک نیستن از درامد همین مغازه خونه خریدن ماشین خریدن شوهر من وسط مونده با دوتا گوش

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نه اونو دادشاش مغازه دارن اینم شریکه مغازه هم رونق خوبی داره ۱۵ ساله مغازه لوازم یدکی دارن برادراش چ ...

هوووفففففففف ـ.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوووفففففففف ـ..

از همین عصبی ام و هی دعوامون میشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
از همین عصبی ام و هی دعوامون میشه

حق داری. بچه اخره؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حق داری. بچه اخره؟؟

ارهههه دقیقا تهتغاری خانوادشونه

ارهههه دقیقا تهتغاری خانوادشونه

همونههه پسسسس. حدس زدمم. 

همونههه پسسسس. حدس زدمم.

میگ صبر کن من مردم از صبر کردن 

میگ صبر کن من مردم از صبر کردن

بکو تا کی؟؟؟ 

همینو نمیگه 🫤

هووففف 

میگ دارم سرمایه گذاری میکنم ولی خب نمیاد بگه کجا حداقل خیال من راحت شه

ی مدت بیخیالی خودتو نشون بده و چیزی نگو و نا محسوس حواست بهش باشه خودت متوجه میشیکجا ذخیره میککه پولها رو

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
سلام عزیزم شما تو تاپیک رفتن برق منو ریپلای کرده بودین برق رفته بود نت پریده بودتازه انلاین شدم کنجک ...

سلام عزیزم من چیزی یادم نمیمونه 😬خیلی تاپیکا برق دیگ هم رفتم