2777
2789

اول بگم که بابام اینا ۳ تا برادرن 

مامان بزرگ ک بابا بزرگم خیلی سنشون بالاست و کلی کار دارن ؛ از دکتر و تمیز کاری خونه اشون بگیر تا خرید و این چیزا 

توانایی انجام هیچ کاری رو ندارن 

۲ تا عمو هام به همراه زناشون خودشونو کشیدن کنار ، انگار نه انگار پدر مادر دارن 

هیچ سراغی نمیگیرن 

حتی زنگ نمیزنن حال این پیر زن و پیر مردو بپرسن

ما اگه نبودیم صد درصد اینا راهی خونه ی سالمندان میشدن 

مامانم تقریبا ۷ ساله دم به دیقه زحمت پدرشوهر و مادرشوهرشو میکشه ، بخدا حموم میبرتشون 

خونه شونو مثل دسته گل نگه می‌داره 

غذاشونو با هزار تا ظرافت می‌پزه 

دکتر و بیمارستان میبره 

امروز از شدت خستگی زیاد زیر سرم رف . بالاسرش که بودم گریه میکرد میگف بخدا خسته شدم ، بریدم انقد هر روز دارم مث چی جون میکنم از طرفی هم نمیشه ول کرد خداییم بالاسر هس . زمین میچرخه و ماعم بالاخره پیر میشیم...

اینم بگم که ما بارها با عموم اینا حرف زدیم که کارهارو تقسیم کنن ولی اصلا زیر بار نمیرن 

بنظرتون چیکار باید کنیم ؟

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیر بار نمیرن که نگه دارنحداقل باید یه مبلغی رو در نظر بگیرن که پرستار یگیرن براشون

نمیدن دیگه نمیدن 

حاضر نیستن هزارتومن خرج پدر مادرشون کنن

بابای من بالای ۳۰ تومن درماه خرج میکنه . منتی نیس ولی راستش من میخوام برم دانشگاه از طرفی داداشمم پشت کنکوریه 

خودتون میدونید دیگه خرج ها چطوریه 

واقعا دیگه نمیرسونیم 

از پدر بزرگ بخواین حداقل نصف دارایی رو بنام شماها کنن حداقل خود عروسش یعنی مادرتون .چون مورد اینطوری ...

چطوری این مسئله رو بیان کنیم؟ یکم سخت نیس ؟ 

چه ادمای بیشعورین [زنعمو و عموت ] مادرت یک روزی نتیجه ی زحماتش رو میبینه حالا ببین کی گفتم کجا خدا د ...

من دارم میرم از شهرمون 

انقدر دلم برای مادرم میسوزه که قراره چیکار کنه 💔 

بعد پدربزرگ مادربزرگت مال و اموالی طلایی چیزی ندارن؟

وضع زندگیشون خیلی خوب بود 

۲۰ سال پیش یه از خدا بی‌خبری میاد زندگی اینارو میکشه بالاو یه آبم روش 

الان به جز یه خونه ی ۲۰۰ متری که توش زندگی میکنن چیز دیگه ای ندارن