2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 118 پست
اگ دوباره تکرار کرد میخوام جدی جدی بترسونمش با رفتنم

بنظرم اصلا اهمیت نده

اختلاف نظر طبیعیه اول زندگی همه دارن

ولی قهر رفتن و دنباله حرف طلاق رو کشیدن و اینا سردی میاره فقط

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اگ دوباره تکرار کرد میخوام جدی جدی بترسونمش با رفتنم

عزیزم چه ترسوندنی شما قانونی ۱۰تا سکه مهریه ته.از مهریه نمیترسه.طلاق طلاقم میکنه که بحث همونجا تمام بشه و کش دار نشه.شما اگر اقدام کنی ممکنه دیگه نشه جمعش کرد.بنظرم ولش کن.راهش این نیست قهر کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بگو باشه و به یه ورت بگیر😂شوهر منم خیلیییی میگف اصلا بحثمون میشد بجای اینکه از در مهر و محبت و ...

😂😂😂😂 منم خانواده اش خون ب جیگر کردن الان قطع رابطه ام با خانواده اش ولی منتظرن من طلاق بگیرم یا این طلاقم بده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چه بد😕حالا بازم با یه وکیل دراین باره مشورت کن که حق و حقوق خودتو بدونی

تصمیمم همینه باید با ی وکیل مشورت کنم اگ بشه عقدنامه رو ببرم محضر و همه چیو طبق همون ثبت کنم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اره جونم بلوچم خونه برا مهریه دادن بهم ک‌تو مهرنامه بلوچی نوشته شده ولی بنامم نیست و ۱۲۰ گرم طلا دار ...

کاش یجوری با سیاست اینارو از رو کاغذ در میاوردی و میگفتی خونه رو بنامت بزنه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
فدات بشم عزیزدلم . امیدوارم زودتر مشکلاتت حل بشه و راهت زندگی کنی ولی یادت باشه تو همه زندگیا ی مشکل ...

من فداتبشم 🥺اره همیشه خودمم بر همین عقیده ام جدایی اخرین راهه باید جنگید شش ساله من دارم میجنگم

جسارتا علت دعواهاتون چیه؟

علتش تلاش نکردن برای زندگیمون شب و روز سر ی مغازه کوفتی شریکی با داداشاشه  ما هیچی نمیبینیم ن خونه ن زندگی ن لباس ن خرجی ولی اون داداشاش ماشین میخرن خونه میبندن زن بچه هاشون‌تو اسایش و رفاهن 

بنظرم اصلا اهمیت ندهاختلاف نظر طبیعیه اول زندگی همه دارنولی قهر رفتن و دنباله حرف طلاق رو کشیدن و ای ...

الان شیش ساله متاهلیم هنوز اول زنذگیه؟🥺🥺🥺

عزیزم چه ترسوندنی شما قانونی ۱۰تا سکه مهریه ته.از مهریه نمیترسه.طلاق طلاقم میکنه که بحث همونجا تمام ...

موندم وسط بلاتکلیفی

انشالله پایدار باشید به اونجا نرسه عزیزم

قربونت بشم مهربووووونم

کاش یجوری با سیاست اینارو از رو کاغذ در میاوردی و میگفتی خونه رو بنامت بزنه

اختیاری نداره بابا شوهر من علنا ی مترسکه خونه ب اسم معلوم نیس کدوم یکی از خانوادشه نمیخوان خونه رو بدن

من بهش میگفتم همون اوایل ب من میگفت تو از من مهریه میخوای اینم جوابش بود

میدونم عزیزم ولی راهش لج و لجبازی و این کارا نیست.

چشم قربونت بشم ان شاالله ک سر ب راه بشه