اگ دوباره تکرار کرد میخوام جدی جدی بترسونمش با رفتنم
بنظرم اصلا اهمیت نده
اختلاف نظر طبیعیه اول زندگی همه دارن
ولی قهر رفتن و دنباله حرف طلاق رو کشیدن و اینا سردی میاره فقط
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اگ دوباره تکرار کرد میخوام جدی جدی بترسونمش با رفتنم
عزیزم چه ترسوندنی شما قانونی ۱۰تا سکه مهریه ته.از مهریه نمیترسه.طلاق طلاقم میکنه که بحث همونجا تمام بشه و کش دار نشه.شما اگر اقدام کنی ممکنه دیگه نشه جمعش کرد.بنظرم ولش کن.راهش این نیست قهر کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علتش تلاش نکردن برای زندگیمون شب و روز سر ی مغازه کوفتی شریکی با داداشاشه ما هیچی نمیبینیم ن خونه ن زندگی ن لباس ن خرجی ولی اون داداشاش ماشین میخرن خونه میبندن زن بچه هاشونتو اسایش و رفاهن
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …