2777
2789
عنوان

اگه ی پسر برا تولد ی دختر

140 بازدید | 7 پست

اگه پسری برا تولد دختری که عاشقشه اودکلان بگیره و دختره برا پسره دستبند چرم بگیره و بگه فک کردم ب دستت میاد  و دختره میدونه که پسره عاشقشه و این دوتا همکار باشن   بنظرت دختره حسی به پسره داره و اینم بگم پسره هر روز دستبند تو دستشه و میگه بخاطر اینکه دوست دارم دائم ب بادش باشم 

نظر بدین لطفا. دختره حسش چیه و ایا پسره. صد در صد عاشقه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وآله ما برا تولد همکارای آقامون پول میدادیم تهش پوله جمع میشد یه چیزی براش میخریدیم. کاپشنی گوشی ای ...

نمیدونم دختره میدونه پسره دوستش داره  دستبند دادن ب پسری ک دوستت داره ینی چی 

مثل خواهر کوچیکم توضیح دادی😂اره حس دارن هردو ولی نمیدونم پسره واسه مخ زدن اینکارو میکنه یانه

من از پسره پرسیدم میکه واقعا دوستش دارم عاشقشم تنها دختریه تو دنیا ک دوست دارم بچه داشته باشیم باهم و تا ابد زندگی کنیم با عشق ک ازش سیر نشم و زده نشم 

من از پسره پرسیدم میکه واقعا دوستش دارم عاشقشم تنها دختریه تو دنیا ک دوست دارم بچه داشته باشیم باهم ...

اینو که هر مردی میگه مهم اینکه بهش عمل کنه  ودختره هم اگه بدونه پسره زره ای بهش حس داره باهاش را میاد