2777
2789
عنوان

میخوام ابروهامو پاک کنم کدوم بهتره

173 بازدید | 13 پست

چند سال پیش قاب سایه زدم الان میخوام پاک کنم مطب دکتر گفت لیزر میکنم با دستگاه کیوسوئیچ 

آرایشگاه گفت کامل برات پاک میکنم با مواد

کدوم بهتره؟کسی تجربه ای داره؟ممنونم

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با مواد ارایشگاا جاش میمونه

واقعا؟نمیدونم عزیزم آرایشگره که خیلی از خودش تعریف میکرد دو دل شدم 

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
من یبار با مواد پاک کردم زیاد پاک نشد یک جلسه لیزررفتم یکم کمرنگ شده قراره یک جلسه دیگ هم اواخر شهری ...

جلسه ای چقدر دادی؟درد داشت؟ لیزر بهتره بنظرت یا مواد؟

دوجلسه با مواد ارایشگری رفتم کمرنگ شدمال من ۷ ساله بود تاتوم

مال منم تقریبا همون ۷ ساله ست...جاش نموند با مواد؟ آخه میگن پوست اسکار میشه 

نه زیاد درد نداشت بیحسی میزنن ،بنظرم لیزر بهتره .

ممنون عزیزم

نه اصلا جاش نموند چون پماد مخصوص داد زدمولی باید ۵_۶ جلسه بریبنظرم لیزر بهتره

مرسی عزیزم

واقعا؟نمیدونم عزیزم آرایشگره که خیلی از خودش تعریف میکرد دو دل شدم

مامان من رفت ارایشگاه با مواد بی رنگ براش درستش کنن یک زخم عمیقی شد که جاش موند خالهامم همین بلا سرشون اومد گفتم بهتون بگم خدایی نکرده سرشماهم نیاد

🎀

مامان من رفت ارایشگاه با مواد بی رنگ براش درستش کنن یک زخم عمیقی شد که جاش موند خالهامم همین بلا سرش ...

وای ممنونم عزیزم دو دل بودم پس همون لیزر برم بهتره