2777
2789

مشکلات مالی تون در چه حده؟یعنی درآمد تون چقدره؟ چند ساله مستأجرید؟ در حال حاضر تو زندگی روزمره از چیا دارید میگذرید؟

جدای از مشکلات مالی شرایط دیگه و روابط تون با شوهرتون و مشکل دیگه ای هم دارید با شوهرتون یا زندگی؟

احساس خوشبختی دارید ؟

کلا بگید دیگه هرچیییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلات مالی تومه به معنای واقعی... 

تو عقد باردار شدم. 

هم شوهرم تازه خودش جهاز داده

هم خانوادم

یعنی فکر کن دیگه داشته نداشته و پس انداز شون رو دادن واسه جهاز و خونه زندگیمون 

که خبر گل دخترمون اومد

دخترم انشالله دو سه هفته دیگه به دنیا میاد

ولی خب💔🥲سیسمونی هنوز نتونستم تهیه کنم تو بگو یک تیکه لباس... 

ولی روابطم با شوهرم خوبه و شکر خدا فقط مشکل مالی داریم... 

ایناهم میگذره ولی خب سخته دیگه 

امسال ۱۸ سالم میشه ازدواج نکردم وضعمون هم متوسط ولی ی جاهایی خیلی دلم میخواست یه خرید درست حسابی بکن ...

متوسط در چه حد؟

با ازدواج که به نظرم شدید تر بشه 

۱۷ ساله ازدواج کردم مستاجر هستیم زمین داشتیم همسرم سرطان گرفت دوسال بیکار شد خرج دوا دکتر داشتیم فروختیم تو کارش هم برشکست شد اولش وضع مالی مون خوب بود یه مشکلات دیگه هم بود خداراشکر حل شدن ولی خب مشکل مالی داریم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال و اندی هست ازدواج کردیم و مستاجریم . یه تو راهی هم داریم . همسرم  همه چی رو به خانم سابقش بخشیده . بجز مستاجری و مسائل مالی رابطمون خیلی قشنگه خداروشکر. از خدا یه خونه میخوام و یه ثبات مالی تو کار شوهرم

مشکلات مالی تومه به معنای واقعی... تو عقد باردار شدم. هم شوهرم تازه خودش جهاز دادههم خانوادمیعنی فکر ...

خداروشکر.

سر خونه زندگی تون رفتید ؟ خونه دارید ؟

از لحاظ مالی انصافا چجور میرسونید تو زندگی ؟ خیلی سخته

متوسط در چه حد؟با ازدواج که به نظرم شدید تر بشه

بستگی داره با کی ازدواج کنم ولی فعلا دارم درسم میخونم خداروشکر خانوادم کم نمیذارن تا جایی که میتونن برای کلاس هام و هنرم خرج میکنن که زودتر به درآمد برسم