2777
2789
عنوان

بیایید دردودل و مشکلات مالی و اینا 🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر.سر خونه زندگی تون رفتید ؟ خونه دارید ؟از لحاظ مالی انصافا چجور میرسونید تو زندگی ؟ خیلی سخت ...

اره دیگه... همه چی خیلی یکهو جمع شد... 

میگم که فکر کن تازه عقد کرده بودیم یک چندماهی گذشته بود خانوادم توقع داشتن مثلا یک سال و اینا بگذره بعد کم کم جهاز بگیرن. همون خودش یک فشار مضاعف بود که همه جوره دست به دست هم دادن قبل اینکه شکم من بیاد بالا و مجبور شم حرف مردم رو تحمل کنم برم سر خونه زندگی... 

خلاصه که زیر بار یک من قرض و اینام هستیم خرید خود بچه هم روش... 

۱۷ ساله ازدواج کردم مستاجر هستیم زمین داشتیم همسرم سرطان گرفت دوسال بیکار شد خرج دوا دکتر داشتیم فرو ...

الهیییی.

مستأجری خیلی سخت نیست ؟ من ازدواج نکردم ولی میترسم 

۱۷ ساله ازدواج کردم مستاجر هستیم زمین داشتیم همسرم سرطان گرفت دوسال بیکار شد خرج دوا دکتر داشتیم فرو ...

الهی که همسرتون هرچه زودتر خوب شن و بتونن زندگی ای که لیاقتش رو دارید براتون بسازن

اره دیگه... همه چی خیلی یکهو جمع شد... میگم که فکر کن تازه عقد کرده بودیم یک چندماهی گذشته بود خانوا ...

عزیزم بچه ی منم ماه دیگه میاد . برو چند دست لباس ارزون از این تکه ای ها بگیر . اگه تهرانی برو آقا بزرگ .منم کم گرفتم . حتی سرویس خواب و کمد در حد نو گرفتم و به کسی نگفتم

الهیییی.مستأجری خیلی سخت نیست ؟ من ازدواج نکردم ولی میترسم

بله سخت که هست ولی خب چه میشه کرد میدونی از سال ۹۷ به این طرف  خیلی سخت شده چون واقعا کرایه ها بالا رفته گرونی شده شب میخوابی صبح بیدار میشی همه چی قیمتش سه برابر شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره دیگه... همه چی خیلی یکهو جمع شد... میگم که فکر کن تازه عقد کرده بودیم یک چندماهی گذشته بود خانوا ...

الهی عزیزم واقعاً سخته 

ولی اشکال نداره چقدر خوشحال شدم که بابت بچه ناشکری نکردید ایشالا به واسطه همین بچه کلی برکت بیاد تو زندگی تون

الهی که همسرتون هرچه زودتر خوب شن و بتونن زندگی ای که لیاقتش رو دارید براتون بسازن

مرسی گلم خداراشکر خوب شدن واقعا بنده خدا خیلب داره تلاش میکنه و زحمت میکشه خدا کمکش کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مشکل من شغله

هیچ جا شغل پیدا نمیکنم هیچ جا

نمیدونم بقیه هم تجربشونو داشتن یا نه

ولی هر سری رزومه میدم عین گاو سین میکنن یا میگن خبر میدیم ولی نه زنگ میزنن نه خبر میدن

خب تکلیفمونو مشخص کنین دیگه

﴿🩵🐬﴾

مشکلات مالی تومه به معنای واقعی... تو عقد باردار شدم. هم شوهرم تازه خودش جهاز دادههم خانوادمیعنی فکر ...

برای رفع مشکلات مالی و برآورده شدن حاجتهای دنیایی و آخرتی:
نماز اول وقت و انجام واجبات و دوری از گناه خیلی مؤثره در نزدیک شدن به خدا و برآورده شدن حاجات.
البته که نماز رو برای تقرب به خدا و پرستش خدا و کسب رضایت الهی بخونین.
ولی خب وقتی رابطه مون رو با خدا اصلاح کنیم، در مسیر رضایت الهی زندگی کنیم و کار آخرتمون رو درست کنیم، خدا هم امور دنیامون رو کفایت میفرماید.
نماز استغفار زیاد بخونین برای رزق و روزی مادی و معنوی عالیه.
سوره های ذاریات مزمل طلاق و انشراح و واقعه هم هر روز بخونین.
پنجشنبه عصر هم چهل بار سوره نصر رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.