2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدی که اون دمش هم داخل بره..من میذاشتم باز حس میکردم یه کم..ولی خیلی خوبه و قلقش دستت بیاد سمت پد نمیری دیگه.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

من مجردمببخشید درد نمیگیرع؟کاش واسه ما هم میشدتو این گرما نوار خیلی آزار دهنده س

اصلااااااا عالیع عااااالی امیدوارم نشتی نده و تا اخرش اینقدر راحت باشم باهاش 

همین که چیزی توشورتت نیس کاعیه😂

تا حدی که اون دمش هم داخل بره..من میذاشتم باز حس میکردم یه کم..ولی خیلی خوبه و قلقش دستت بیاد سمت پد ...

همین الانشم اوکیه عذر میخوام ولی وقتی لابیاهارو کنار میزنم یه کم اندازه چند میل دمش بیرونه 

یعنی اونم باید بره داخل؟

همین الانشم اوکیه عذر میخوام ولی وقتی لابیاهارو کنار میزنم یه کم اندازه چند میل دمش بیرونه یعنی اونم ...

نه اوکی هست...به نظرم درست گذاشتی..نشتی هم معمولا اوایل هست تا قلقش کامل دستت بیاد و روش تا کردن مناسبتو پیدا کنی

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

نه اوکی هست...به نظرم درست گذاشتی..نشتی هم معمولا اوایل هست تا قلقش کامل دستت بیاد و روش تا کردن منا ...

نه واسه اوناش اصلا مشکل نداشتم خیلی راحت گذاشتم داخل و تا کردم  وقتی رفت داخل یه صدای هوپ هم داد و کاپ باز شد 

نصفش؟؟؟ همه میگن ختی اون دمشم باید داخل واژن باشه واسه من الان از سوراخ واژنم دوسه میل دمش بیرونه

دارم میگم داخل رحم باید باشه، وقتی کامل کردیش داخل واژنت باید دستتو کنی داخل فشارش بدی تا بره داخل رحمت ، همون سوراخه که ته واژنت هست