2777
2789
این گوشیم که خراب نمیشه درست تایپ کنم حتی تو گوگلم بدتر میشه میرم یاداشتا گوشی اونجا تایپ میکنم کپی ...

خیلی ممنون که بهتر تایپ کردی، واقعا اذیت بودم🤍 در کل من راه حل دادم بهت که خودت رو نجات بدی. بحث غذا و خوراکی نیست. بحث اینه که داری حیف میشی باهاش

خب موندی تو این زندگی که چی بشه .مهریتم بخشیدی دیگه راحت جدا شو‌

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون که بهتر تایپ کردی، واقعا اذیت بودم🤍 در کل من راه حل دادم بهت که خودت رو نجات بدی. بحث غذ ...

منم بحثم اونا نیس هیچ راجبش تاپیک نزدم کلی گفتم که ادم طلب کاری خودش برا خونه هیچی نخریده هییچییی نیس خونه به من با نفرت نگاه میکنه میشینم براش میوه پوست میگرم یجور داد میزنه با فرکانس صداش عضلات صورتم میلرزه

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

خب موندی تو این زندگی که چی بشه .مهریتم بخشیدی دیگه راحت جدا شو‌

نبخشیدم دادم که بعدا بهم بده ولی ...

نبخشیدم دادم که بعدا بهم بده ولی ...

ولی چی ؟؟پپول مهریتم دو دستی دادی لهش ؟؟منتظری معجزه بشه ..برو درخواست طلاقتو بده .بیشتر از این خودتو براش خوار و خفیف نکن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

بنظر من نمیخوا بری مغرور شو محلش نده...اگه چاقی خودتو لاغر کن اگه لاغری خودتو چاق کن..دقت کن تو خیابون یا تو فامیل به چه دخترایی بیشتر نگاه میکنه بشو دوست دخترش تا زنش....این چیزیه که خودم تجربشو کردم مردا ظاهر پسندن خیال نکن چون تو خونه خودتی هرچی بپوشی عیب نداره نه اتفاقا خیلی به خودت برس از این لباسای جدید بپوش دلبری بکن انرژی زنانتو بالا ببر برو کلاسی باشگاهی ثبت نام کن سعی کن کلاس فن بیان بری با کساییکه اعتماد بنفس بالا دارن رفیق شو بهت قول میدم لح لح میزنه برات 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بنظر من نمیخوا بری مغرور شو محلش نده...اگه چاقی خودتو لاغر کن اگه لاغری خودتو چاق کن..دقت کن تو خیاب ...

والا تو خونه به خودم میرسم لباس درست درمپن نداشتم دم عید سههام عدالت عیدیمو اینا میخواستم برم اسکن هسته ای برا لگنم نرفتم رفتم عین احمقا لباس خریدم چندتا برا خونه بعد دردام اوج.گرفت موندم بدون پول برا اینکه به خودت برسی نیاز به پول هست ریالی مگه بهم میده

بنظر من نمیخوا بری مغرور شو محلش نده...اگه چاقی خودتو لاغر کن اگه لاغری خودتو چاق کن..دقت کن تو خیاب ...

والا شوهرم بی نهایت کمالگراس اینجور هست اما ریالیم برا کمال گرایش خرج نمیکنه طرفش خوب باشه والا من خوشکلم اما فوق نچرالم به خودم برسم حوریم میشم اما نمیرسه که لاغر تر دوس داره بشم اما صورتم لاغر میشه صورت لاغرم کلی پول زل میخوادمنم ندارم سر کارم برم باید هر چی در میارم یدم به زل تا اقا از من خوشش بیاد 

والا شوهرم بی نهایت کمالگراس اینجور هست اما ریالیم برا کمال گرایش خرج نمیکنه طرفش خوب باشه والا من خ ...

برای نفقه براش اظهارنامه بفرست

والا شوهرم بی نهایت کمالگراس اینجور هست اما ریالیم برا کمال گرایش خرج نمیکنه طرفش خوب باشه والا من خ ...

یا دنبال یه کار خونگی باش

پس چرا من تا میخوام برم اینجور میکنه با من بخدا عذابم میده من تا میام با خودم جدایی کنار بیام هیییی ...

ببین عزیز من پسرم ۳ سالش بود تو همین چیزا رو مینوشتی الان میره کلاس اول باز همینا رو میگی. دختر خوب شوهر شما کالای ازدواج نیست. شما رو دوست نداره بذار برو خودت رو راحت کن. بسه دیگه. اون حوصله دردسر نداره میخواد خودت بری درخواست بدی . حتی در این حد هم نمیخواد واست ارزش قائل بشه. ول کن رها کن شاید بخت شما با این آدم نیست. شاید خداوند برنامه دیگه ای واست چیده

این گوشیم که خراب نمیشه درست تایپ کنم حتی تو گوگلم بدتر میشه میرم یاداشتا گوشی اونجا تایپ میکنم کپی ...

خدا خیرش نده دور از جونت منظوری ندارم طرف گربه و پرنده و کبوتر تو خونه داره مرخصی میگیره اب و دون اینا رو بده اونوقت سه روزه گرسنه نگهت داشته. خیر نمیبینه. تو رو خدا خودت رو راحت کن. برو سر یه کاری ۵ تومنم در بیاری حداقل گرسنه که نمیمونی. یکی نگرانت که میشه.

برای نفقه براش اظهارنامه بفرست

فایده نداره جدایی ما دوسه ماه طول میکشه دو سه ماهم نفقش انقدر نمیشه 

خدا خیرش نده دور از جونت منظوری ندارم طرف گربه و پرنده و کبوتر تو خونه داره مرخصی میگیره اب و دون ای ...

روزا عادی میگره اون دوسه روز حالا پیش میاد خونه چیزی نباشه اما خوب حرفم این بود که بعد اینکه اومده بجا اینکه من از اون متنفر باشم داد بیداد کنم اون میکرد